Fotbal international

Real Madrid, duş rece înainte de finala de la Kiev. Elevii lui Zidane, răpuşi la Sevilla. Video

10.05.2018 | 00:13
Real Madrid dus rece inainte de finala de la Kiev Elevii lui Zidane rapusi la Sevilla Video

Sevilla – Real Madrid LIVE STREAM Primera Division. Sevilla a învins cu 3-2 pe Real Madrid, într-o partidă restanţă din etapa cu numărul 34 din Primera Division. Gazdele au punctat prin Wissam Ben Yedder (26), Miguel Layun (45) şi au beneficiat de autogol lui Sergio Ramos în minutul 84, înainte ca Borja Mayoral şi Sergio Ramos să reducă din handicap în minutele 87 şi 90+5, ultimul dintr-o lovitură de la 11 metri. Căpitanul madrilenilor a mai avut şansa unui gol, dar a ratat o altă lovitură de pedeapsă în debutul reprizei secunde.




UPDATE, ora 23:15/ Miguel Layun a dus scorul la 2-0, înainte de pauză, iar situaţia celor de la Real Madrid devine extrem de complicată în deplasarea de pe Ramon Sanchez Pijuan.


UPDATE, ora 22:55/ Sevilla a deschis scorul în minutul 26 prin Wissam Ben Yedder, cel care a profitat de o deviere a lui Muriel şi l-a învins pe Kiko Casilla.


UPDATE, ora 21:55 / Zinedine Zidane îşi odihneşte o mare parte dintre jucători în vederea finalei din UEFA Champions League de la finalul lunii mai.

Real Madrid:  Casilla; Nacho, Ramos, Vallejo, Theo; Casemiro, Kovacic, Ceballos; Asensio, Lucas y Benzema.

Sevilla: David Soria; Mercado, Pareja, Lenglet, Layún; N’Zonzi, Pizarro, Escudero; Mudo Vázquez, Muriel y Ben Yedder.


Sevilla – Real Madrid LIVE STREAM Primera Division. Pentru partida de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, antrenorul Zinedine Zidane nu se va putea baza pe galezul Gareth Bale – suspendat, pe fundașul Dani Carvajal, nerefăcut complet, și pe starul Cristiano Ronaldo. Portughezul s-a accidentat ușor la meciul cu FC Barcelona din weekend și madrilenii nu vor să riște nimic în vederea marelui meci de peste 17 zile cu FC Liverpool, din finala Champions League.

Sevilla – Real Madrid LIVE STREAM Primera Division. Isco s-a recuperat și este în lot

Sevilla – Real Madrid LIVE STREAM Primera Division. ”Este important să începem jocul bine, deoarece Sevilla va pune presiune. Antrenorul Joaquin Caparros le cere tot timpul elevilor săi să joacă cu o intensitate ridicată. Am văzut meciul cu Real Sociedad și l-au dus la limită. Va fi un joc minunat”, a declarat tehnicianul Zinedine Zidane.

Francezul a dezvăluit că mijlocașul Isco s-a antrenat normal și este apt pentru partida de la Sevilla, în timp ce Dani Carvajal s-a pregătit separat de restul jucătorilor, dar va fi refăcut complet până la marele meci de la Kiev.

De partea cealaltă, tehnicianul Sevillei, Joaquin Caparros, nu vrea să caute scuze: ”Nu contează cu cine jucăm, trebuie să avem încredere că putem să mergem pe drumul nostru. Știu că presiunea este mare, dar depindem de noi. Avem jucători de calitate și cred că putem câștiga”. De la gazde vor absenta Jesus Navas (accidentat) și Pablo Sarabia (suspendat).