Life

Seya de la Puterea dragostei a dat lovitura în muzică, dar nu e totul roz în viața ei: „Nu prea stau bine”

Seya de la Puterea dragostei a reușit să fie una din cele mai ascultate cântărețe din România, însă nu totul merge roz în viața ei.
16.06.2021 | 13:20
Seya de la Puterea dragostei a dat lovitura in muzica dar nu e totul roz in viata ei Nu prea stau bine
Seya, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Seya de la Puterea dragostei este fericită, dar doar pe jumătate. Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a ajuns la milioane de oameni cu melodiile sale, dar nu are parte de același succes și pe plan sentimental.

Seya a vorbit despre cariera ei, despre faptul că munca ei este apreciată de public. Focoasa brunetă spune că pentru ea numărul mare de persoane care îi apreciază cel mai recent hit, „Leila” sunt o încununare și o recunoaștere a străduinței sale.

ADVERTISEMENT

Seya a spus că toate melodiile sunt inspirate de stările ei. Chiar dacă nu are acum un iubit, vedeta spune că este fericită, compensând cu succesul pe plan muzical.

Seya de la Puterea dragostei n-are noroc în… dragoste

Aceasta nu a negat că și-ar dori să aibă un partener care să o înțeleagă, care să țină ritmul cu viața ei nebună. Aceasta a dezvăluit în cadrul Știrilor Kanal D că și-ar dori ca partenerul ei de viață să fie tot din lumea artistică.

ADVERTISEMENT

„E satisfăcător pentru un artist să vadă că munca lui dă roade. (n.r.: legat de ce o inspiră în creațiile sale muzicale) …depinde de starea mea, de ce mi se întâmplă în jur. Depinde de oamenii care mă înconjoară.

Acum sunt foarte fericită. Cred că următoarea melodie va fi una de vară”, a declarat Seya de la Puterea dragostei la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit și despre viața ei amoroasă precizând că este haos în inima ei. După ultima experiență neplăcută trăită la Puterea dragostei, aceasta și-a dat seama că bărbatul potrivit pentru ea este cel care îi înțelege munca.

Și-ar dori un iubit din breaslă

De aceea i-ar plăcea să fie cu cineva din lumea artistică, un dansator sau poate chiar un cântăreț, de ce nu?

ADVERTISEMENT

„La mine este haos cu dragostea, nu prea stau bine. Pe plan sentimental stau cam prost. Bărbatul ideal trebuie să mă înțeleagă din punct de vedere profesional.

Trebuie să fie și el din aceeași branșă.  Trebuie să fie ori dansator, ori producător, cântăreț. Să fie din aceeași branșă”, a completat vedeta în scurtul interviu acordat în platoul știrilor de la Kanal D.

Seya a scos melodia „Leila” în urmă cu doar câteva zile și este doar una dintre piesele care se bucură de succes în rândul fanilor.

 

ADVERTISEMENT