Life

Seya de la Puterea dragostei l-a dat de gol pe Jador. Se însoară fostul concurent de la Survivor România cu Georgiana?

06.05.2021 | 18:30
Seya de la Puterea dragostei la dat de gol pe Jador Se insoara fostul concurent de la Survivor Romania cu Georgiana
Jador s-a împăcat cu iubita lui, Georgiana, după ieșirea de la Survivor România și e gata să se însoare
ADVERTISEMENT

Seya de la Puterea dragostei a oferit o mare veste despre Jador, recent ieșit de la Survivor România. Frumoasa focșăneancă l-a dat de gol pe celebrul manelist și a dezvăluit ce fel de conversație a purtat cu el chiar ieri.

Seya a povestit cum s-a împrietenit cu Jador, după ce l-a remarcat la Puterea dragostei și, dintr-o vorbă în alta, fosta concurentă de la Puterea dragostei l-a dat de gol pe artist.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mărturisit că Jador este împreună cu Georgiana Elisei, fata la care i-a stat mintea tot timpul cât era plecat în Republica Dominicană și se pare că pregătește deja o mare nuntă cu aceasta!

Jador e gata de însurătoare după experiența trăită la Survivor România

Relația dintre Jador și Georgiana pare să fie mai închegată ca niciodată. Seya a spus că Jador i-a făcut acest anunț la telefon, fără să dea prea multe detalii despre nuntă ori dacă era doar o glumă de-ale manelistului.

ADVERTISEMENT

„Mi-a zis că este cu Georgiana, se însoară. Vă zic, Jador, nu mă omorî că dau din casă. S-au împăcat. El este un om care iubește simplitatea, femeia cu care a început el de când nu era Jador.

A văzut că foarte multe fete sunt pe el, și mie mi-au scris, dar îți scriu pentru că apari la tv”, a declarat Seya de la Puterea dragostei în emisiunea Corneliei Ionescu de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Seya de la Puterea dragostei a dezvăluit cum a ajuns Rareș în videoclipul ei de pe Youtube

Seya a vorbit și despre experiența pe care a trăit-o la Survivor România. Despre Rareș a spus că totul a fost pe repede înainte: „Eu am filmat un clip la o piesă în turcă și Rareș apare în acel videoclip.

Cum a fost: Rareș nu mă știa pe mine, eu nu l-am apucat în casă. El plecase și eu tocmai ce ajunsesem în casă, Maria vorbea odată cu el pe video și întreba cu cine stă în cameră și zice ia să o văd și eu, cine-i Seya asta, și așa am început să interacționăm”.

ADVERTISEMENT