Fotbal intern

Fan FCU, bătut crunt de 3 fani CSU pentru un banner cu “clona”!

Ionuţ Zamfira, 45 de ani, a plătit scump pentru mesajul pe care l-a afişat împotriva echipei lui Mihai Rotaru în timpul meciului de la Mediaş după ce fost bătut crunt de către trei suporteri ai lui CSU.
12.12.2017 | 09:21
Fan FCU batut crunt de 3 fani CSU pentru un banner cu clona

Între FCU Craiova şi CSU Craiova nu o să fie pace niciodată în Bănie. Astfel, după ce în urmă cu câteva zile ultraşii lui FCU au capturat mai multe bannere ale suporterilor echipei lui Mihai Rotaru, pe care le-au şi incendiat (vezi detalii), acum a venit rândul fanilor echipei din Liga 1 Betano să se răzbune pe unul dintre suporterii echipei lui Adrian Mititelu.

Ce s-a întâmplat? La partida Gaz Metan Mediaş – CSU Craiova, scor 0-0, un fan al lui FCU din Sibiu, Ionuţ Zamfira, 45 de ani, a afişat un banner împotriva echipei lui Mihai Rotaru în timpul partidei. “Voi sunteţi Clona. Ştiinţa este doar una. Noi nu acceptăm hoţia”  . VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO. FANATIK.RO a aflat că bannerul respectiv a fost văzut de către Silvian Cristescu, team managerul lui CSU, cel care se afla doar la 10 metri de suporterul din Sibiu al lui FCU.

Galeria lui CSU nu a apucat să vadă bannerul

Dar, după ce Silvian Cristescu a văzut bannerul respectiv, acesta a început să râdă şi l-a făcut pe Zamfira să înţeleagă că lucrurile nu vor rămâne aşa. Mesajul nu a apucat să fie văzut şi de către ultraşii din Sezione. Dar chiar şi aşa fanul lui FCU din Sibiu a plătit scump pentru gestul său. Deşi bannerul a fost văzut doar de către Cristescu şi de cei care erau cu acesta la zona VIP, FANATIK.RO a aflat că suporterul lui FCU a fost urmărit de către trei fani din Sezione la ieşirea din stadion şi bătut crunt!

În timp ce se îndrepta către maşina personală împreună cu fiul său de 15 ani, Ionuţ Zamfira a fost oprit de trei suporteri care aveau glugile trase pe cap şi fularele la gură. În momentul respectiv băiatul lui Ionuţ Zamfira a fugit spre o patrulă de jandarmi, iar tatăl său a fost lovit cu pumnii şi picioarele în faţă. După ce a  fost bătut de fanii lui CSU aceştia au fugit, mai ales că între timp au apărut la faţa locului jandarmii.

Forţele de ordine i-au luat luat declaraţii fanului lui FCU, dar problemele nu s-au oprit pentru acesta doar la stadion. În drum spre casă suporterul lui FCU Craiova fost urmărit de două maşini pe care le văzuse în parcarea Arenei din Mediaş. Însă din fericire, situaţia nu a mai degenerat, iar Zamfira a scăpat fără alte probleme.


Tags: