Life

Schimbare la Antena 1. Cine prezintă noul sezon iUmor: “Am zis să fac o faptă bună”

Actrița Ilona Brezoianu se va alătura echipei iUmor. Schimbarea a fost una necesară, după ce Dan Badea a intrat în carantină, în vacanță, și nu a putut să ia parte la filmări.
09.02.2022 | 13:05
Schimbare la Antena 1 Cine prezinta noul sezon iUmor Am zis sa fac o fapta buna
Sezonul 12 iUmor vine cu schimbări neașteptate. Sursa: Antena 1
ADVERTISEMENT

Au mai rămas doar câteva zile până la debutul celui de-al 12-lea sezon iUmor, care se anunță a fi unul plin de surprize.

Pe lângă schimbarea deja anunțată, aceea că la masa juriului, în fiecare ediție, alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac va exista câte un jurat surpriză, show-ul va avea și un nou prezentator.

ADVERTISEMENT
Ilona Brezoianu si Serban Copot
Ilona Brezoinau va prezenta noul sezon iUmor.
Sursa foto: Antena 1

Este vorba actrița Ilona Brezoianu, care îl va înlocui pe Dan Badea. Producătorii iUmor au fost nevoiți să recurgă la această soluție după ce comediantul nu a mai putut ajunge la filmări.

Ilona Brezoianu va prezenta iUmor alături de Șerban Copoț

Ilona Brezoianu a făcut parte de-a lungul timpului din mai multe proiecte ale trustului Antena 1. Actrița poate fi urmărită în cadrul emisiunii Neatza de weekend și eXtra Factor.

ADVERTISEMENT

Dan Badea, unul dintre prezentatorii iUmor, a fost nevoit să intre în carantină în vacanța exotică pe care o petrecea alături de soția lui.

Având în vedere că filmările pentru noul sezon al show-ului erau pe punctul de a începe, producătorii i-au propus Ilonei Brezoianu să prezinte emisiunea alături de Șerban Copoț, temporar, până când comediantul va putea să li se alăture.

ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu: „Am zis să fac o faptă bună”

„Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor. Mai ales că eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune și avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.

Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum. Un alt element surprinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni. S-au făcut și glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Mi-e dor de Dan Badea în emisiunea asta și sigur el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis să fac o faptă bună și să îl ajut la nevoie, așa că o să vin cu ceva în plus pentru cei de acasă.” a declarat Ilona Brezoianu.

Ilona Brezoianu s-a acomodat cu ușurință în echipa iUmor

Pentru că Ilona s-a integrat foarte bine în echipa iUmor, ea a rămas pentru tot parcursul sezonului și va modera emisiunea alături de Șerban Copoț și Dan Badea.

„Sper ca prezența mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori și aș vrea să fac schimb cu Dan, când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanță într-o țară exotică”, a adăugat actrița.

iUmor va avea un nou jurat

Spre deosebire de sezoanele trecute, când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezonul 12 vine cu un al patrulea jurat la pupitru.

Jurații vor descoperi, în fiecare ediție a emisiunii, cine le va fi coleg în ziua respectivă, identitatea acestuia fiind o surpriză atât pentru ei, cât și pentru telespectatori.

ADVERTISEMENT
Tags: