Life

Sezonul 18 Te cunosc de undeva se apropie de final. Pepe, anunț fără precedent: “În decizia voastră stă semifinala!”

Sezonul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva se apropie de final, iar Pepe face un anunț fără precedent în noua ediție a show-ului de la Antena 1.
01.12.2022 | 18:56
Sezonul 18 Te cunosc de undeva se apropie de final Pepe anunt fara precedent In decizia voastra sta semifinala
Te cunosc de undeva, sezonul 18, se apropie de final. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva, sezonul 18, ajunge la final în curând, iar telespectatorii vor afla ce cupluri vor ajunge în marea finală. Pepe face un anunț important în gala care va fi difuzată sâmbătă.

Sezonul 18 Te cunosc de undeva, aproape de final. Anunțul făcut de Pepe

Sezonul 18 al transforming show-ului difuzat la Antena 1 va ajunge la final în curând. Sâmbătă, 3 decembrie, va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii.

ADVERTISEMENT

“Hei, România! Avem cu ce. Avem cu ce să ne mândrim! Avem super concurenţi, super juraţi, super antrenori si super transformări!

Şi o super ediţie în care una dintre echipe poate să îşi câştige încă de astăzi locul în marea finală!”, au declarat Alina Pușcaș și Pepe la începutul galei cu numărul 13.

ADVERTISEMENT

La începutul galei, prezentatorii au dezvăluit care este situația din clasament. Patru cupluri – Jo & Liviu Teodorescu, Emi & Cuza, WRS & Emilian, Eliza & Cosmin Natanticu – au câte două gale câștigate.

Cuplul cu cele mai multe gale câștigate va intra direct în marea finală, potrivit regulamentului emisiunii.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș și Pepe au spus că fie va exista o echipă care va intra direct în finală, fie se vor pregăti pentru un duel așa cum nu a mai existat în istoria emisiunii.

La sfârșitul prestațiilor, atunci când se acordau ultimele puncte din partea concurenților, Pepe a ținut să intervină și să le spună că semifinala se află în decizia lor.

ADVERTISEMENT

“În decizia voastră stă semifinala! Voi doi sunteţi singurii oameni, în acest moment, care ştiu dacă vom avea un super duel săptămâna viitoare sau avem deja un finalist!”, a spus prezentatorul, potrivit a1.ro.

Telespectatorii vor afla în ediția de sâmbătă cărui cuplu i-a spus Pepe cele de mai sus, dar și ce concurenți se vor lupta în semifinală.

Ce schimbări s-au produs în acest sezon Te cunosc de undeva

Sezonul difuzat în prezent a venit și cu câteva schimbări importante. Una dintre ele este posibilitatea ca o echipă, în fiecare gală, să nu afle piesa pe care o va interpreta în următoarea ediție până la următoarele antrenamente.

În locul piesei, echipa respectivă va primi doar un semn de întrebare, însoțit de un sunet.

Sezonul 18 Te cunosc de undeva a fost presărat cu multe momente reușite ale concurenților. Transformările au fost spectaculoase, iar multe dintre piesele interpretate extrem de dificile.

Cuplurile din acest sezon sunt Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza. Aceștia din urmă sunt și câștigătorii sezonului 17.

ADVERTISEMENT