ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Sezonul nu e compromis, mai sînt peste 20 de etape”

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, susţine că jocul "cîinilor" a fost mulţumitor, în ciuda înfrîngerii de la final, şi că formaţia din Ştefan cel Mare nu este ieşită din...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 13.09.2013 | 22:58

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, susţine că jocul “cîinilor” a fost mulţumitor, în ciuda înfrîngerii de la final, şi că formaţia din Ştefan cel Mare nu este ieşită din calculele pentru un loc în Liga Europa.

ADVERTISEMENT

“Eliminările trebuie gîndite mai profund, există observator care va analiza dacă acele cartonaşe au fost meritate. Al doilea galben nici nu l-am văzut cînd s-a dat, eram cu privirea în altă direcţie. Sînt mulţumit de tot jocul, echipa a căutat să joace, dar a pierdut. Nu pot comenta ce spune domnul Mulţescu, nu mă pot pronunţa că a fost presiune sau nu. Ţucudean s-a bătut destul de bine, dar a fost singur, şi-a făcut bine rolul de vîrf de atac. Nimeni n-a spus că se compară cu Steaua, Dinamo este într-un moment de reconstrucţie. Nu putem spune că sezonul este compromis pentru că mai sînt peste 20 de etape“, a spus Anghelache la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!