Fotbal intern

Șfaițer a ajuns la Cluj. Neluțu Varga îl vrea în conducerea lui CFR!

03.09.2018 | 16:36
Sfaiter a ajuns la Cluj Nelutu Varga il vrea in conducerea lui CFR

Șfaițer a ajuns la Cluj. Fostul conducător al formației FC Botoșani se află în Gruia acolo unde va discuta cu Neluțu Varga, patronul ardelenilor, posibilitatea preulării unei funcții în conducerea campionilor.

Neluțu Varga este decis să facă schimbări importante în cadrul echipei sale după rezultatele catastrofale din ultimele zile. Astfel, după ce a hotărât  să îl înlocuiească pe Antonio Conceicao cu Jose Maqueda, patronul ardelenilor dorește să îl aducă la CFR Cluj în conducerea clubului și pe Cornel Șfaițer, fostul om de încredere al lui Valeriu Iftime de la FC Botoșani.

Șfaițer a ajuns la Cluj. Neluțu varga îl vrea în conducerea lui CFR!

FANATIK.RO a aflat că Șfaițer a ajuns deja la Cluj, VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO acolo unde în cursul zilei de luni s-a întâlnit la Grand Hotel cu viitorul antrenor al ardelenilor, Jose Maqueda. Aceștia au discutat preț de două ore. În cursul serii fostul conducător de la FC Botoșani este așteptat să se întâlnească și cu Neluțu Varga, însă Sfaițer nu este disperat să accepte propunerea care i se va face. Acesta intenționează să se angajeze la CFR doar dacă i se va prezenta un proiect serios din partea patronatului.

În conducerea lui CFR Cluj o să fie angajat și Daniel Stanciu, cel care se află deja de câteva zile în Cluj și s-a întâlnit la Grand Hotel cu Cornel Șfaițer și Jose Maqueda.

Sfaițer s-a dus la Cluj! Maqueda așteaptă să rezilieze Conceicao

Însă, deși Cornel Șfaițer s-a dus la Cluj, totuși Iuliu Mureșan speră că nu o să fie demis chiar dacă și Daniel Stanciu este așteptat să semneze cu CFR. La rândul său antrenorul portughez Antonio Conceicao a declarat după finalul meciului cu Viitorul Constanța, scor 1-2, că el nu se gândește la demitere deoarece lucrează în Gruia doar de o lună. “85 de minute am controlat jocul, dar în ultimele minute au apărut câteva situații neprevăzute, acesta este fotbalul. Nu pot să vă răspund, eu sunt în continuare antrenorul CFR-ului, vom continua să muncim împreună. Am văzut și eu câteva speculații. Eu nu m-am gândit la demitere, vă rog să-i întrebați despre asta pe cei care au scris asemenea lucruri.

În câteva momente de instabilitate emoțională am primit acel gol superb. Am tot spus de când am venit la CFR: noi nu am avut o săptămână normală de antrenament, nu am avut timp de pregătire normală cu acest program cu jocuri din trei în trei zile. Este dificil pentru un antrenor care vine după startul sezonului, eu am încercat tot posibilul, însă acesta este adevărul, am avut acea formă bună, apoi am căzut. Eu am făcut până acum tot ce am putut. Sunt la echipă de aproximativ o lună. Însă este mult de muncă dacă vrem să obținem din nou torfee. Este nevoie și de unitate în vestiar. Doar așa putem să mergem mai departe și să facem lumea să revină pe stadion. Și mie îmi pare rău după ce am fost eliminați de către Dudelange, dar acum nu mai avem ce să facem. Trebuie doar să strângem rândurile pentru că avem multe meciuri de jucat“, a declarat portughezul la conferința de presă.