News

Sfârșit cumplit pentru un șofer de TIR român. A murit strivit între două semiremorci, în Germania

Un șofer de TIR român și-a găsit sfârșitul într-o parcare din Germania.
21.09.2021 | 16:06
Sfârșit cumplit pentru un șofer de TIR român. A murit strivit între două semiremorci, în Germania
Sfârșit cumplit pentru un șofer de TIR român. A murit strivit între două semiremorci, în Germania. Sursa foto: tag24.de
ADVERTISEMENT

Tragedie în Germania, acolo unde un șofer profesionist de naționalitate română și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit.

Sfârșit cumplit pentru un român aflat în Germania. A fost ucis de două semiremorci

Bărbatul ar fi fost strivit între două semiremorci, însă acest incident este unul destul de complicat pe care anchetatorii din Germania încă îl investighează.

Primele date arată că șoferul de TIR în vârstă de 45 de ani ar fi fost prins între două semiremorci ale unor camioane, scrie tag24.de.

ADVERTISEMENT

Informațiile arată că românul se îndrepta către semiremorca lui moment în care un alt șofer a împins-o, după ce a lovit-o.

În urma impactului, semiremorca șoferului român a fost împinsă într-o alta, iar bărbatul a fost prins între cele două. Tragedia s-a petrecut la un loc special destinat odihnei, astfel că în zonă se aflau mulți alți șoferi.

ADVERTISEMENT

Aceștia au încercat să îi sară în ajutor, dar, din păcate, bărbatul de 45 de ani a murit pe loc, iar serviciile de urgență care au ajuns la fața locului nu mai putut face nimic pentru acesta decât să declare decesul.

Bărbatul care se face vinovat de acest incident a fugit și și-a continuat nestingherit drumul către Praga. În acest moment vinovatul este dat în urmărire generală și este căutat de polițiști.

ADVERTISEMENT

Cercetările din acest caz sunt continuate, pentru că vinovatul trebuie adus în fața legii. El poate fi acuzat de omor din culpă.

Tragedia s-a produs pe A17, în zona de odihnă Am Heidenholz.

Mihai, un șofer de TIR român de 27 de ani a fost ucis întro parcare

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Mihai Spătaru, un șofer de TIR român în vârstă de 27 de ani a fost ucis în Franța. Acesta se afla într-o parcare de pe autostrada A28, alături de soția lui, angajată și ea la firma la care lucra bărbatul ucis.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost atacat din senin de doi indivizi, atunci când el a mers în spate să verifice încărcătura. Ei l-au tăiat cu săbiile pe Mihai Spătaru, care nu a mai avut nicio șansă.

Soția acestuia a cerut disperată ajutorul celorlalți șoferi aflați în parcarea respectivă, dar ei nu le-au oferit, probabil pentru că se temeau pentru propriile lor vieți.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri