News

Sfârșit dramatic pentru o polițistă din România. A murit în curtea familiei, strivită de o autoutilitară

22.11.2020 | 16:00
Sfarsit dramatic pentru o politista din Romania A murit in curtea familiei strivita de o autoutilitara
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Cluj. O polițistă a murit strivită de o autoutilitară lăsată nesupravegheată, într-un incident care s-a produs chiar în curtea propriei familii.

Dramaticul accident a avut loc într-o localitate din Cluj. Cadrul din Poliie a murit după ce a fost prinsă sub roţile unei autoutilitare pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă.

ADVERTISEMENT

Victima, Ramona Ioana Micu, era agent în cadrul Postului de Poliţie Cergău (județul Alba), iar decesul său a survenit în seara zilei de 21 noiembrie 2020.

O polițistă din România a murit în curtea familiei, strivită de o autoutilitară

Este doliu la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. Colegii deplâng moartea fulgerătoare, la doar 42 de ani, a agentei de poliție Ramona Ioana Micu din cadrul Postului de Poliţie Cergău care a decedat în seara zilei de 21 noiembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Tânărul agent a fost victima unui tragic accident care a avut loc chiar în curtea părinților ei, în localitatea clujeană Mociu. Ramona a fost prinsă sub roșile unei dube, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă.

Din primele informații, femeia s-ar fi urcat la volanul unei autoutilitarei și a pornit motorul. Ulterior, a coborât din vehicul, pentru a curăța parbrizul, însă nu tras frâna de mână.

ADVERTISEMENT

Aflată pe un teren în pantă, duba a luat-o la vale şi a prins-o pe poliţistă sub roţi. Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au scos-o pe femeie de sub maşină şi au reuşit să o resusciteze. Din păcate, în drumul spre spital a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze, anunță ObservatorNews.

Victima, Ramona Ioana Micu, era căsătorită şi mamă a unei fetiţe, anunță sursa citată.

Colegii Ramonei deplâng decesul fulgerător al acesteia

Oficialii de la Inspectoratul de Poliție al Județului Alba au emis un comunicat în care transmit condoleanțe familiei polițistei care și-a pierdut viața în această sâmbătă.

ADVERTISEMENT

”Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte şi lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe şi regrete.

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

ADVERTISEMENT
Tags: