News

Sfârşit teribil pentru doi muncitori care lucrau la o fermă de porci. Au murit într-un canal cu dejecţii

Doi muncitori de la o fermă de porci din Suceava, morți într-un canal cu dejecţii.
07.09.2021 | 19:44
Sfarsit teribil pentru doi muncitori care lucrau la o ferma de porci Au murit intrun canal cu dejectii
Sfârşit teribil pentru doi muncitori care lucrau la o fermă de porci. Sursa foto: Observator
ADVERTISEMENT

Tragedie la o firmă de porci din Suceava, unde doi bărbați au murit și un al treilea se află la spital după ce au avut loc un accident de muncă. Aceștia erau angajați la firma respectivă, aflată în Verești, în județul Suceava.

Doi muncitori de la o fermă de porci din Suceava au murit. Cum s-a întâmplat totul

Muncitorii au decis să coboare într-un canal în care erau eliberate dejecțiile provenite de la animale, însă ei s-au intoxicat cu gazele acumulate în canal și au început să se simtă rău.

ADVERTISEMENT

Mai întâi a intrat unul dintre angajați, iar al doilea a mers să îl scoată pe acesta de acolo, după ce a văzut că el întârzie să apară. Aceștia au început să se simtă rău imediat după aceea.

Un al treilea muncitor, în vârstă de 23 de ani, a intrat și el să îi ajute pe cei doi, astfel că a suferit și el. Ulterior, el a fost transportat la spital, fiind singurul dintre muncitori care a supraviețuit.

ADVERTISEMENT

Medicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ceilalți doi. Aceștia au încercat timp de o oră să îi resusciteze pe cei doi, care au intrat în stop cardio-respirator.

Tânărul a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru investigații suplimentare.

ADVERTISEMENT

Ce au transmis medicii despre acest eveniment. Ei nu i-au mai putut salva pe doi dintre bărbați

La fața locului au sosit trei ambulanțe și o mașină de descarcerare, transmite Observator.

“Am fost solicitați să intervenim în localitatea Verești la o fermă, unde au fost găsite două victime inconștiente, scoase dintr-un canal de colectare a dejecțiilor.

Cele două victime au fost găsite în stop cardio-respirator. S-au efectuate manevre de resuscitare de către cele două echipaje trimise la fața locului dar, din păcate, după 50 de minute s-a constatat decesul ambelor victime.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a mai găsit și o a treia victimă, cu leziuni minore, care a fost transportată în stare stabilă la spital”, a declarat Adrian Săraru, purtătorul de cuvânt al SAJ Suceava.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

ADVERTISEMENT
Tags: