News

Sfârșit tragic pentru o fată de 17 ani. Nu a auzit trenul și a fost lovită mortal în timp ce traversa calea ferată

O fată de 17 ani din Alba a murit după ce a fost lovită de tren. Adolescenta traversa calea ferată, dar nu l-ar fi auzit.
16.05.2023 | 14:21
Sfarsit tragic pentru o fata de 17 ani Nu a auzit trenul si a fost lovita mortal in timp ce traversa calea ferata
Nu a auzit trenul și a fost lovită mortal, în timp ce traversa calea ferată, în Alba Sursa foto: Captură Alba24.ro
ADVERTISEMENT

O fată de 17 ani, din județul Alba, a sfârșit tragic marți dimineața după ce a fost lovită de tren, în gara Vințu de Jos, la km 427+800. Potrivit primelor cercetări, se pare că adolescenta nu ar fi auzit trenul în momentul în care traversa calea ferată, susțin surse locale pentru Adevărul.ro.

Fata de 17 ani nu a auzit trenul, fiind lovită mortal

Tragedia din Alba s-a produs la primele ore ale dimineții, în jurul orei 08:00. Fata, Mădălina D., care era din localitatea Vințu de Jos, se pregătea să ajungă la școală, la un colegiu din Alba Iulia, așa cum arată Alba24.ro. Din păcate, minora nu a mai ajuns la școală, viața fiindu-i curmată în mod cumplit.

ADVERTISEMENT

“În această dimineață, în zona gării Vințu de Jos, o femeie a fost surprinsă și accidentată mortal de un tren. Cercetarea la fața locului este în desfășurare. Se pare că este vorba de o minoră de 17 ani”, au transmis reprezentanții Poliției Alba, imediat după producerea incidentului cumplit.

Fata a fost lovită de trenul Intercity 347, care circula pe ruta Curtici – București Nord. Din primele indicii, se pare că ea ar fi fost izbită de tren într-un alt loc față de cel în care a fost găsită, fiind târâtă zeci de metri de locomotivă.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns pompierii din Sebeș, fiind nevoie de intervenția descarcerării pentru a scoate cadavrul copilei de sub tamponul trenului. Din nefericire, echipajul de intervenție nu a putut decât să constate decesul fetei în vârstă de 17 ani.

”Secția de pompieri Sebeș intervine pentru degajarea unei persoane decedată prinsă în tamponul unui tren, ca urmare a unui accident feroviar în localitatea Vîntu de Jos”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

ADVERTISEMENT

Mădălina era elevă în clasa a 11-a la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia și era apreciată și iubită de profesori și colegi, având rezultate foarte bune la școală, notează Adevărul.ro. Familia și prietenii adolescentei sunt șocați în urma tragicului accident care i-a adus sfârșitul.

Mașina în care se afla un bărbat din Harghita, lovită de tren

Un alt accident feroviar tragic a avut loc marți, în județul Harghita, acolo unde o mașină a fost lovită de un tren Regio. În autoturism se afla șoferul, un bărbat de 33 de ani, dar și o tânără de 27 de ani, ambii încarcerați.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, impactul a fost mortal pentru conducătorul mașinii. Femeia a fost rănită grav, fiind preluată de un elicopter SMURD și transportată la spital. Conform primelor cercetări, se pare că șoferul de 33 de ani nu ar fi oprit la indicatorul care semnaliza calea ferată, moment în care mașina a fost lovită de tren.

ADVERTISEMENT