News

Sfârșit tragic pentru primar venit la Bucureşti pentru prezentarea unor proiecte. A murit după ce a fost agățat de un tramvai

Un primar al unei localități din județul Maramureș, venit în  București, a murit după ce a fost agățat de un tramvai. Edilul a fost târât aproape 10 metri.
26.10.2021 | 19:32
Sfarsit tragic pentru primar venit la Bucuresti pentru prezentarea unor proiecte A murit dupa ce a fost agatat de un tramvai
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Pop Gavril, primarul comunei Boiu Mare, din județul Maramureș. Bărbatul venise luni în Capitală, pentru a prezenta unele proiecte la Ministerul Dezvoltării.

Totul s-a întâmplat după ce edilul, alături de fiul său atunci, au parcat mașina, iar apoi au vrut să traverseze. Din nefericire, Pop Gavril a fost agățat de un tramvai și târât aproximativ 10 metri.

ADVERTISEMENT

Pop Gavril a decedat la spital

De îndată au fost alertate autoritățile care s-au deplasat la fața locului. Primarul comunei Boiu Mare a fost dus la spital, dar cu toate că medicii au încercat să-i salveze viața, nu au reușit. Așadar, bărbatului i s-a constatat decesul.

”Gavril Pop, primarul comunei Boiu Mare, Maramureș nu mai este printre noi! Rămas bun, domnule primar! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris pe facebook colegul său de breaslă Liviu Marian Pop.

ADVERTISEMENT

”Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Bunul Dumnezeu să l odihnească în pace!/Cu ani în urma am fost vecini. Nu pot sa cred dispariția din aceasta lume pământească. Dumnezeu sa – l ierte și sa – i dea odihna veșnică în împărăția sa. Familiei, sincere condoleanțe/Tristă veste! Ne-am cunoscut, am colaborat foarte bine! Dumnezeu să-l odihnească în bună pace!”, au fost alte mesaje de condoleanțe la adresa regretatului edil.

Pop Gavril a deținut mai multe mandate de primar al comunei Boiu Mare. Luna viitoare, pe 5 noiembrie, ar fi împlinit 65 de ani.

ADVERTISEMENT

Un consilier județea a murit într-un accident rutier produs în Bulgaria

Pe scena politică a mai fost un deces. Duminică, un consilier județean de la PSD Brăila, Dumitru Văduva, a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac.

El se afla pe bancheta din dreapta a autovehiculului și a fost singurul care și-a pierdut viața din cele patru persoane aflate în autoturism: el, conducătorul auto și soțiile lor care erau pe bancheta din spate.

ADVERTISEMENT

Și pe acesta colegii de breaslă îl plâng acum. Au rămas fără cuvinte la aflarea veștii că Dumitru Văduva a plecat din această lume.

”Sunt momente in viata cand cuvintele sunt de prisos…. Colegul nostru, Vaduva Dumitru a plecat in lumea celor drepti. Odihna vesnica!”, a scris pe contul personal de facebook Turcoeanu Valentina, consilier județean CJ Brăila.

”Domnul Văduva a fost (mi e atât de greu sa folosesc timpul trecut)   un OM deosebit, întotdeauna găseai o vorba buna la dumnealui, ii puteai cere oricand ajutorul și nu ezita niciodată sa ți l dea.

Dumnezeu sa l ierte și sa l odihnească în pace!! Sincere condoleanțe familiei!”, au mai scris alți colegi de ai social-democratului.

În ambele cazuri s-a demarat o anchetă pentru a se stabili cauza principală a decesului.

ADVERTISEMENT