News
notix pixel id

Sfârșit tragic pentru primar venit la Bucureşti pentru prezentarea unor proiecte. A murit după ce a fost agățat de un tramvai

Un primar al unei localități din județul Maramureș, venit în  București, a murit după ce a fost agățat de un tramvai. Edilul a fost târât aproape 10 metri.
26.10.2021 | 19:32
Sfârșit tragic pentru primar venit la Bucureşti pentru prezentarea unor proiecte. A murit după ce a fost agățat de un tramvai
Moarte cumplită pentru Gavril Pop, primarul comunei Boiu Mare, din județul Maramureș. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Pop Gavril, primarul comunei Boiu Mare, din județul Maramureș. Bărbatul venise luni în Capitală, pentru a prezenta unele proiecte la Ministerul Dezvoltării.

Totul s-a întâmplat după ce edilul, alături de fiul său atunci, au parcat mașina, iar apoi au vrut să traverseze. Din nefericire, Pop Gavril a fost agățat de un tramvai și târât aproximativ 10 metri.

Pop Gavril a decedat la spital

De îndată au fost alertate autoritățile care s-au deplasat la fața locului. Primarul comunei Boiu Mare a fost dus la spital, dar cu toate că medicii au încercat să-i salveze viața, nu au reușit. Așadar, bărbatului i s-a constatat decesul.

ADVERTISEMENT

”Gavril Pop, primarul comunei Boiu Mare, Maramureș nu mai este printre noi! Rămas bun, domnule primar! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris pe facebook colegul său de breaslă Liviu Marian Pop.

”Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Bunul Dumnezeu să l odihnească în pace!/Cu ani în urma am fost vecini. Nu pot sa cred dispariția din aceasta lume pământească. Dumnezeu sa – l ierte și sa – i dea odihna veșnică în împărăția sa. Familiei, sincere condoleanțe/Tristă veste! Ne-am cunoscut, am colaborat foarte bine! Dumnezeu să-l odihnească în bună pace!”, au fost alte mesaje de condoleanțe la adresa regretatului edil.

ADVERTISEMENT

Pop Gavril a deținut mai multe mandate de primar al comunei Boiu Mare. Luna viitoare, pe 5 noiembrie, ar fi împlinit 65 de ani.

Un consilier județea a murit într-un accident rutier produs în Bulgaria

Pe scena politică a mai fost un deces. Duminică, un consilier județean de la PSD Brăila, Dumitru Văduva, a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac.

ADVERTISEMENT

El se afla pe bancheta din dreapta a autovehiculului și a fost singurul care și-a pierdut viața din cele patru persoane aflate în autoturism: el, conducătorul auto și soțiile lor care erau pe bancheta din spate.

Și pe acesta colegii de breaslă îl plâng acum. Au rămas fără cuvinte la aflarea veștii că Dumitru Văduva a plecat din această lume.

ADVERTISEMENT

”Sunt momente in viata cand cuvintele sunt de prisos…. Colegul nostru, Vaduva Dumitru a plecat in lumea celor drepti. Odihna vesnica!”, a scris pe contul personal de facebook Turcoeanu Valentina, consilier județean CJ Brăila.

”Domnul Văduva a fost (mi e atât de greu sa folosesc timpul trecut)   un OM deosebit, întotdeauna găseai o vorba buna la dumnealui, ii puteai cere oricand ajutorul și nu ezita niciodată sa ți l dea.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu sa l ierte și sa l odihnească în pace!! Sincere condoleanțe familiei!”, au mai scris alți colegi de ai social-democratului.

În ambele cazuri s-a demarat o anchetă pentru a se stabili cauza principală a decesului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri