Life

Sfârșit tragic pentru un actor din Pirații din Caraibe. Acesta a murit sfâșiat de un rechin

S-a stins din viață unul dintre cei mai iubiți actori din ”Pirații din Caraibe”. Vestea morții sale a picat ca un trăznet asupra celor care l-au cunoscut.
24.06.2024 | 13:33
Sfarsit tragic pentru un actor din Piratii din Caraibe Acesta a murit sfasiat de un rechin
A murit unul dintre cei mai iubiți actori din ”Pirații din Caraibe”. Sursa foto: Pixabay, Pinterest
ADVERTISEMENT

Veste tristă pentru fanii filmului ”Pirații din Caraibe”. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori s-a stins din viață în urma unui eveniment tragic. Cum a ajuns acesta să fie sfâșiat de un rechin.

Tamayo Perry nu era doar actor, ci și salvamar și instructor de surf

Fanii filmului ”Pirații din Caraibe” au primit una dintre cele mai proaste vești din ultima perioadă. Un actor îndrăgit din producția Disney s-a stins din viață după ce a fost atacat de un rechin.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat duminică, când Tamayo Perry se afla în Hawaii. Pe lângă actorie, acesta mai avea și alte pasiuni. Tamayo lucra ca salvamar și ca instructor de surf, iar asta se pare că i-a adus sfârșitul.

Tamayo Perry a putut fi admirat ca actor în ”Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi”, dar și în ”Îngerii lui Charlie”. Din păcate, de acum încolo, doar rolurile lui vor rămâne în amintirea fanilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la Sky News, Tamayo a fost atacat de un rechin în apropiere de Goat Island, pe plaja Malaekahana. O persoană care se afla în zonă a alertat serviciile de urgență, spunând că un rechin a atacat pe cineva.

Actorul din ”Pirații din Caraibe” a murit 49 de ani

Salvatorii au ajuns de urgență la fața locului, dar, din păcate, a fost mult prea târziu pentru actorul de 49 de ani. Ajuns la mal, echipajul de salvatori s-a văzut nevoit să declare decesul lui Tamayo Perry.

ADVERTISEMENT

Vestea tragică a morții actorului a picat ca un trăznet asupra tuturor celor care l-au cunoscut. Cu toții au fost șocați, mai ales că acesta era salvamar și instructor de surf și ar fi trebuit să cunoască pericolele din adâncuri.

Șeful de la Siguranța Oceanică din Honolulu este în stare de șoc și nu își poate explica cele întâmplate. Acesta a declarat pentru presa internațională că Tamayo Perry era un profesionist care iubea foarte mult oamenii și interacțiunea cu ei.

ADVERTISEMENT

Tamayo Perry a jucat în cea de-a patra parte a filmului ”Pirații din Caraibe”, lansată în 2011. Spre deosebire de primele trei părți, ”Pe ape și mai tulburi” a marcat o schimbare considerabilă, introducând personaje noi și având în centrul acțiunii legende și mituri diferite.

”Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” urmărește aventura lui Jack Sparrow în căutarea Fântânii Tinereții. Acțiunea nu este deloc simplă. Din contră, totul se complică pe măsură ce Jack Sparrow interacționează cu Angelica, o femeie din trecutul său.

ADVERTISEMENT
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului:...
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului: „Bun venit!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
SIMONA BUCURA OPRESCU, noi informații privind RECALCULAREA PENSIILOR: Așa se calculează veniturile seniorilor
SIMONA BUCURA OPRESCU, noi informații privind RECALCULAREA PENSIILOR: Așa se calculează veniturile seniorilor
Tatăl lui Drăguș, strigăt de disperare către fiul său: „E ca o tortură....
Tatăl lui Drăguș, strigăt de disperare către fiul său: „E ca o tortură. Să ne deschidă poarta. Ne-a blocat peste tot. Nu ne-a chemat la nuntă”
Sperietoarea Europei. Șoșoacă, umilită în Parlamentul European
Sperietoarea Europei. Șoșoacă, umilită în Parlamentul European
Este ŞTIREA MOMENTULUI în toată Europa. LIVE VIDEO
Este ŞTIREA MOMENTULUI în toată Europa. LIVE VIDEO
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie...
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie căsătorită s-a plâns de o situație care pare rușinoasă pentru familia ei
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?