Life

Sfâșiat de durere, John Travolta și-a îmbrățișat fiul decedat și i-a spus: “Îmi pare rău”. Evenimentul devastator din viața actorului

John Travolta și-a îmbrățișat fiul decedat, în spital. Acesta a suferit o criză și a ajuns pe mâna medicilor, dar prea târziu pentru a-l salva.
27.01.2023 | 13:25
Sfasiat de durere John Travolta sia imbratisat fiul decedat si ia spus Imi pare rau Evenimentul devastator din viata actorului
John Travolta și-a îmbrățișat fiul decedat. Drama actorului Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Care este povestea dureroasă a lui John Travolta. Actorul a trecut prin coșmarul oricărui părinte când a trebuit să-și înmormânteze fiul.

John Travolta și-a îmbrățișat fiul decedat. Drama actorului

John Travolta are o dramă cumplită. Actorului i-a murit fiul de doar 16 ani, când erau într-o vacanță de Revelion, în Bahamas.

ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuia să fie o seară magică alături de familie, chiar în noaptea dintre ani, s-a transformat într-o tragedie care îl urmărește și acum pe actor.

John Travolta dormea când s-a petrecut tragedia și fiul său a avut o criză de epilepsie. Atunci când a auzit zgomotele venind din camera fiului său, a fugit acolo cât a putut de repede și l-a găsit pe fiul său de doar 16 ani înconjurat de asistente.

ADVERTISEMENT

“Întreaga familie se odihnea într-o casă de pe insula Grand Bahama când a avut loc tragedia. Eu dormeam când l-am auzit pe fiul meu bătând în ușa din camera lui de la parter.

Am fugit imediat la el. L-am găsit înconjurat de asistente medicale. Încercau să-l salveze pe Jett, care făcuse o criză de epilepsie. Am început imediat să îi fac respirație artificială, în timp ce un asistent îi făcea masaj cardiac”, a povestit actorul despre drama din viața sa.

ADVERTISEMENT

Scene pline de durere la moartea fiului lui John Travolta

Adolescentul a fost dus la spital, dar acolo și-a dat ultima suflare.

Acolo a avut loc o scenă dureroasă greu de descris, după cum își amintește paramedicul Tarino Lightbourne. John Travolta și-a îmbrățișat fiul decedat și i-a spus că îi pare rău.

“John a mers în spatele cortinei din camera de spital. Era o durere de nedescris în ochii lui. Și o dragoste de nedescris pentru fiul său.

ADVERTISEMENT

L-a îmbrățișat și i-a spus: “Îmi pare rău, Jett.” Cred că ar fi vrut să-i spună: “Îmi pare rău, Jett, am făcut tot ce am putut.”, a mai declarat Tarino Lightbourne.

John Travolta a mai trecut prin momente extrem de grele când a rămas văduv. Soția sa și mama copiilor lui s-au stins din cauza cancerului la sân, la 11 ani de la moartea fiului lor.

ADVERTISEMENT