Sfat pentru Denis Alibec: "Când nu are probleme, decide meciuri"

Steaua, Liga 1, Denis Alibec, Ilie Dumitrescu, FCSB

Ilie Dumitrescu a vobit despre situaţia lui Denis Alibec, atacantul de la FCSB care a fost exilat de Gigi Becali la echipa a doua, la îndemnul lui Nicolae Dică. Antrenorul i-a impus patronului "retrgradarea" lui Alibec, altfel ar fi plecat chiar el.

Acum, Denis se antrenează după un program special, iar Ilie Dumitrescu spune că atacantul ar trebui să înveţe din ceea ce i s-a întâmplat acum. Totodată, acesta atrage atenţia că lipsa lui din echipă dăunează parcursului acesteia şi aminteşte de modul în care Denis Alibec a decis partide uriaşe din Europa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

"Dacă Alibec era în altă parte, nu se vorbea atât!"

”Trebuie să înţeleagă că trebuie să manifeste o educaţie profesională: să fie mai disciplinat, să nu aibă kilograme în plus, să facă 1.500 de abdomene, să nu intre accidentat, pentru că altfel se compromite. Eu l-am văzut atunci când nu avea probleme medicale că putea să decidă jocuri. Ce meciuri a făcut cu Viktoria Plzen şi cu Sporting, să nu uităm asta.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Să înţeleagă şi alt aspect: dacă era în altă parte nu se vorbea atât de el. Trebuie să muncească. Degeaba are calităţi. Dacă nu va înţelege acest aspect, peste ani vom vorbi despre <Denis Alibec, atacantul care a trecut pe la Steaua, dar a avut evoluţii bune la Astra>. Pentru mine, Alibec are minte de copil”, a spus Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

3.000.000 de euro este cot de piaţă a lui Denis Alibec

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856