Mesaj pentru Gigi Becali: “Aveţi grijă de Vlad, nu îl pierdeţi!”

SPECIAL FANATIK
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
23/02/2018, 14:35
Mesaj pentru Gigi Becali: “Aveţi grijă de Vlad, nu îl pierdeţi!”

Gigi Becali a riscat şi a pierdut. După transferul lui Florin Niţă la Sparta Praga, finanţatorul vicecampionilor a decis să nu mai achiziţioneze nici un portar, deoarece a afirmat public că are încredere în calităţile lui Andrei Vlad, 18 ani. Astfel că patronul celor de la FCSB a hotărât să meargă pe mâna fotbalistului transferat de la CS Universitatea Craiova în vara anului trecut pentru 400 de mii de euro. Dar, după patru partide în care a evoluat titular, la finalul meciului cu Dinamo a fost găsit unul dintre principalii vinovaţi pentru rezultatul de 2-2! Imediat, Becali a pus tunurile pe Vlad şi a hotărât să îl aducă la Steaua pe Cristian Bălgrădean.

La meciul retur cu Lazio, de pe Olimpico, Gigi Becali a decis să meargă tot pe mâna lui Vlad între buturi, dar tânărul portar a încasat cinci goluri. Astfel, în cele cinci jocuri în care a evoluat titular pentru echipa lui Nicolae Dică, Andrei Vlad a încasat nouă goluri. FANATIK.RO a luat legătura cu Cătălin Mulţescu, omul care l-a pregătit pe tânărul portar un an în Bănie, iar acesta a tras un semnal  de alarmă şi îi sfătuieşte pe cei de la Steaua să gestioneze cu atenţie perioada următoare din cariera lui Vlad.

“Apărarea nu l-a ajutat deloc pe Andrei Vlad!”

Cătălin Mulţescu consideră că situaţia în care se află Andrei Vlad este delicată, pentru că moralul portarului adus de la Craiova este scăzut. “Nu aş vrea să fiu deloc în pielea lui Vlad. Sunt convins că el a plâns pentru că încă este un copil şi nu este obişnuit cu astfel de atacuri publice la care a fost supus de patronul său. El a prins şi un moment nefavorabil. A avut o serie foarte grea de meciuri, iar eu văd că oalele se cam sparg doar în capul lui Andrei. Nu prea este corect pentru că la meciul cu CFR Cluj el a apărat foarte bine. Ce putea să facă mai mult un copil de 18 ani?

Ok, au fost meciuri în care Vlad a greşit sau nu a fost sigur pe unele intervenţii, dar trebuia să te gândeşti încă de la început că nu are experienţă. În plus el a avut ghinion că nici fundaşii centrali al Stelei nu prea l-au ajutat. Fie că a fost vorba de Larie, Planic sau Găman, toţi trei au avut evoluţii cam slăbuţe pentru nivelul la care lumea credea că aceşti jucători se află. Eu consider că Vlad nu trebuie îndepărtat acum din anturajul echipei mari, dar cred că este mult mai bine să meargă şi să joace meci de meci în Liga 3 pentru Steaua 2. Nu trebuie să se gândească că o să joace în al treilea eşalon, deoarece este mult mai rău dacă doar te antrenezi cu echipa mare şi stai doar rezervă. Vlad o să ajungă un mare portar, dar în situaţia în care se află acum el trebuie să primească ajutor şi susţinere de la conducere. Altfel, o să fie pierdut şi este mare păcat”, a spus Mulţescu.

10.000 de euro este salariul lui Andrei Vlad

9 goluri a încasat Andrei Vlad în 5 partide în care a evoluat ca titular

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×