Sfat pentru stelişti. "Cu Gigi nu se poate la cafea. Asta e metoda lui!"

FCSB, Gigi Becali, Liga 1 Betano

Gigi Becali este cunoscut pentru modul în care îşi critică jucătorii după finalul meciurilor, iar un fost stelist susţine că patronul lui FCSB nu poate fi schimbat.

Ilie Dumitrescu, fostul jucător al Stelei, a vorbit despre modul în care Gigi Becali îi desfiinţează pe jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică. Acesta crede că cel mai bine ar fi ca discuţiile să aibă loc la o cafea, dar patronul lui FCSB are altă metodă.

Mai mult, Ilie Dumitrescu susţine că jucătorii pe care Gigi Becali i-a transferat în perioada de mercato din această iarnă vor reuşi să se impună în echipa pregătită de Nicolae Dică.

Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru jucătorii lui FCSB

"Sunt tot felul de mesaje date de Gigi Becali. Ele trebuie recepţionate. Într-adevăr, s-au plătit foarte mulţi bani pe anumiţi jucători. Aşteptările sunt foarte mari. Sunt convins că toţi cei care au fost transferaţi vor reuşi să se impună la FCSB. 

Ideal ar fi fost ca aceste discuţii, aceste critici să apară faţă în faţă, la o cafea. Dar se pare că asta este metoda la Gigi Becali. Când jocul nu satisface, când jucătorii nu joacă la nivelul aşteptat, iese şi face public aceste declaraţii.  Jucătorii sunt pregătiţi. Salariile sunt la zi, dar în momentul în care nu dai satisfacţie există această zonă de disconfort, când Becali iese la televizor", a spus Ilie Dumitrescu pentru o emisiune de sport.