Fotbal intern

Sfat surprinzător pentru Cosmin Contra: „Asta aş face în situaţia deplorabilă de la Dinamo”

01.12.2020 | 14:10
Sfat surprinzator pentru Cosmin Contra Asta as face in situatia deplorabila de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra (44 de ani) a ajuns la capătul puterilor la Dinamo. Antrenorul vrea să plece din cauza problemelor financiare pe care le are clubul, dar sunt și oameni în fotbalul românesc care îl sfătuiesc să rămână.

Ionuț Chirilă a făcut un exercițiu de imaginație, s-a pus în pielea lui „Guriță”, și a dezvăluit ce ar face el dacă ar fi în acest moment antrenor în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Vineri, 4 decembrie, de la ora 20:30, este programat următorul meci al roș-albilor, cu FC Argeș, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Contra, îndemnat să rămână la Dinamo: „Reușitele cele mai frumoase sunt obținute în condiții de sacrificiu și dificultate”

În ciuda restanțelor financiare, Dinamo a reușit să arate o creștere a formei sportive în ultimele două meciuri oficiale. Mai întâi, „câinii” roșii au obținut a doua victorie a sezonului în Liga 1, scor 3-0, cu FC Voluntari, iar apoi s-au calificat, cu același rezultat, în optimile de finală ale Cupei României, în fața Viitorului.

ADVERTISEMENT

„Eu aș rămâne, eu aș sta în continuare până aș rămâne ultimul pe corabie, până s-ar scufunda de tot. Eu aș rămâne. Reușitele cele mai frumoase sunt obținute în condiții de sacrificiu și dificultate.

Mai ales că ei au legat două victorii, nu aș pleca în momentul acesta. Lumea știe că situația e deplorabilă și nu cred că m-ar afecta cu nimic dacă mi-aș face meseria mai departe”, a declarat Ionuț Chirilă pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dinamo are din nou staff medical

Conform gsp.ro, suporterii lui Dinamo au reușit să rezolve, cel puțin provizoriu, o mare problemă pe care o avea clubul înaintea meciului cu FC Argeș. „Câinii roșii” au din nou la dispoziție staff medical.

Se pare ca liderii galeriei dinamoviste i-au convins pe doctorul Liviu Bătineanu și pe fizioterapeuții Claudiu Bătineanu și Dan Covaciu să revină în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

De 18 ani la Dinamo, medicul Liviu Bătineanu i-a ajutat pe roș-albi și la meciul cu Viitorul din Cupa României, chiar dacă, atât el, cât și colegii săi nu au certitudinea că vor fi plătiți prea curând.

ADVERTISEMENT