Sport

Sfatul dat de Mircea Lucescu în direct pentru Marius Șumudică după ce a refuzat FCSB: „În fotbal n-ai voie să fii sentimental”

Mircea Lucescu i-a dat un sfat lui Marius Șumudică în direct, după ce antrenorul a anunțat că refuză FCSB.
20.05.2021 | 19:33
Sfatul dat de Mircea Lucescu in direct pentru Marius Sumudica dupa ce a refuzat FCSB In fotbal nai voie sa fii sentimental
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a anunțat că s-a gândit bine și refuză oferta lui Gigi Becali de a o prelua pe FCSB, însă Mircea Lucescu, invitat în cadrul emisiunii „DigiSport Special” l-a sfătuit ca pe viitor să gândească altfel.

„Il Luce” consideră că în fotbal nu trebuie să fii sentimental și crede că mai bine pentru tehnician era să aleagă să meargă la FCSB. fără să țină cont de părerile fanilor.

ADVERTISEMENT

Sfatul pe care Mircea Lucescu i l-a dat lui Marius Șumudică în direct

Mircea Lucescu l-a sfătuit pe Marius Șumudică în direct că mai bine ar fi acceptat oferta venită de la FCSB, fără să țină cont de supărările fanilor: „În fotbal nu ai voie să fii sentimental. Ești încă foarte tânăr.

Când va trebuie să iei o decizie, nu lua una sentimentală pentru că te obligă la compromisuri. Sentimentele și emoțiile ține-le în tine”.

ADVERTISEMENT

„Poate că pentru tine era bine să te duci la Steaua, deoarece este o echipă cu care puteai câștiga campionatul și te putea propulsa din nou în străinătate”, a mai spus „Il Luce”.

Marius Șumudică refuză FCSB, deși Gigi Becali îl anunțase la cârma echipei

Marius Șumudică a anunțat că refuză FCSB, luând în considerare mai multe aspecte, inclusiv legătura sufletească pe care o are cu Rapid, deși, spune el, profesional ar fi fost un pas înainte în cariera sa de antrenor:

ADVERTISEMENT

„Eu sunt liniștit, am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare și episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă.

Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus și într-un final, din cauza unor neconcordanțe, legate și de staff și alte probleme, am decis să nu colaborăm și e cel mai bine atât pentru el, cât și pentru Marius Șumudică”.

ADVERTISEMENT

„ Din punct de vedere a ceea ce spune sufletul și inima, eram îndoit. Profesional, mi-aș fi dorit să lucrez și să fac performanță la un club care îți oferă condiții, dar sufletește n-am putut să fac pasul”, a mai spus Marius Șumudică la TV DigiSport.

Astfel, FCSB rămâne în continuare în căutare de antrenori, după ce Toni Petrea a decis să nu mai continue sezonul viitor, chiar și după ce Gigi Becali i-a dat un timp de răgaz pentru a se răzgândi, însă antrenorul s-a ținut tare pe pozție.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT