Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sfatul lui Andrei Vochin înainte de Universitatea Craiova – FC U Craiova: „În derby-uri nu se pariază pe favorite!”. Video exclusiv

Andrei Vochin a prefațat la Fanatik SuperLiga derby-ul etapei a 19-a din SuperLiga Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948.
03.12.2022 | 16:37
Sfatul lui Andrei Vochin inainte de Universitatea Craiova  FC U Craiova In derbyuri nu se pariaza pe favorite Video exclusiv
Andrei Vochin a prefațat derby-ul Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este derby-ul etapei a 19-a din SuperLiga. Duelul încins dintre formațiile lui Mirel Rădoi și Nicolo Napoli a fost comentat și de Andrei Vochin la FANATIK SUPERLGIA CU HORIA IVANOVICI, care consideră că în derby-uri nu se pariază pe echipa favorită.

Andrei Vochin, sfaturi înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Nu se pariază pe favorite”

FC U Craiova 1948 va avea un meci de foc la revenirea pe gazon în SuperLiga după pauza cauzată de Cupa Mondială din Qatar. Spre deosebire de formația finanțată de Mititelu, Universitatea Craiova a jucat la jumătatea săptămânii în meciul restanță cu Chindia Târgoviște din etapa a 6-a.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Andrei Vochin a prefațat duelul oltean la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și este de părere că în derby-uri nu se pariază pe favorite, iar locul din clasament nu are relevanță. „Când aveam emisiune de pariuri aveam o regulă pe care o spuneam tot timpul.

Nu pariați pe derby-uri. În derby-uri poate să fie o echipă de pe locul 1 care să întâlnească o echipă aflată pe locul 18, iar diferența aia nu se va vedea niciodată”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a prefațat Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 la Fanatik SuperLiga: „Va fi un joc cu multe patimi”

Andrei Vochin este convins că, datorită lotului mai valoros, balanța înclină spre Universitatea Craiova. Totuși, invitatul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a precizat că emoția își va spune cuvântul, iar valoarea lotului nu va fi decisivă.

Cred că diferența care există în favoarea Universității lui Rotaru nu se va vedea atât de pregnant în joc sau poate se va vedea, dar nu imediat pe tabelă. Atunci, noi suporterii neutri ne vom bucura de un joc cu tensiune, asta este clar.

ADVERTISEMENT

Un joc cu multe patimi. După valoarea lotului și după jocul prestat în acest campionat favorită e Universitatea Craiova. Dar nu se știe din cauza emoției care se va instaura din ce în ce mai mult”, a mai spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nicolo Napoli, motivat să câștige derby-ul cu Universitatea Craiova

Nicolo Napoli este la primul derby împotriva celor de la Universitatea Craiova după cea de-a 9-a revenire pe banca lui FC U Craiova 1948. Antrenorul italian este motivat înaintea partidei care va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, ora 19:00 și speră ca echipa sa să își ia revanșa din meciul tur.

ADVERTISEMENT

„Am petrecut mult timp aici și am avut multe derby-ul. Victoria este foarte importantă pentru clasament, ar fi foarte bine dacă am câștiga meciul. O victorie le-ar aduce multă încredere jucătorilor și trei puncte ar fi foarte importante în clasament. 

Sperăm să fie mulți suporteri, pentru că avem nevoie de suporteri, iar fără ei nu ar fi un fotbal bun. Presiunea există la orice meci, dar vreau ca echipa să se gândească să facă un meci foarte bun.

Nu joacă singurul antrenorul, iar jucătorii joacă, iar antrenorul pregătește meciul, pentru a fi câștigat, Pregătirea meciului a fost normală”, a declarat Nicolo Napoli, la conferința de presă premergătoare duelului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT