News

Sfatul lui Aris Negoiţă, ultimul Golden Buzz de la Românii au Talent, pentru toţi copiii: “Să lase telefoanele”. Smiley, impresionat

13.04.2019 | 11:42
Aris Negoita, copilul care a electrizat scena Romanii au Talent, a avut un mesaj pentru ceilalti copii

Aris Negoiță, băiatul de 8 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş în ediția din 12 aprilie, și care poate juca oricând în rolul lui Mowgli, deoarece are un păr cu o voință proprie și niște mișcări sălbatic de spectaculoase, a avut un mesaj pentru ceilalți copii din România!

Aris Negoiță a ridicat sala în picioare la Românii au Talent

”Mă numesc Aris Negoiţă şi de curând am împlinit 8 ani. Am venit să le arăt românilor tot ce pot şi faptul că şi un copil poate să câştige un asemenea concurs. Sper să fie un exemplu pentru copii, să lase telefoanele şi să iasă afară la sport“, a declarat puştiul înainte să facă istorie pe scena Românii au Talent.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că își dorea să primească butonul auriu de la Pavel și Smiley. Copilul de doar 8 ani are timp să facă mult mai mult, pe lângă dans! În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat şi fotbal, a studiat pianul şi este campion naţional la Informatică!

Sfat Aris Negoita Romanii au Talent
Sfat Aris Negoita Romanii au Talent

Dansatorul, informaticianul, luptătorul Aris Negoiță vrea o casă în care să aibă propria sa cameră

„Pe lângă dans, urmez nişte cursuri de informatică şi sunt campion naţional la Grafică“, a mărturisit el. Dacă ar câştiga premiul cel mare la „Românii au talent“, Aris Negoiţă spune că i-ar plăcea să aibă propria lui cameră: „Dacă aş câştiga premiul cel mare, în primul rând, aş cumpăra o casă a noastră pentru că acum dormim toţi trei, eu mama şi tata, în acelaşi pat, într-o cameră. Şi vreau un pat mare, din care să cobor direct pe topogan, am văzut eu odată unul pe internet şi mi-a rămas în cap. Şi aş mai vrea să ajung la Disneyland, la Paris“.