Sport

Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru Florinel Coman: „Îmi place mult, dar trebuie luat exemplul Muntenegrului”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre Florinel Coman, pe care l-a sfătuit să urmeze exemplul jucătorilor din Muntenegru atunci când nu are mingea în posesie.
02.07.2022 | 10:28
Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru Florinel Coman Imi place mult dar trebuie luat exemplul Muntenegrului
Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru Florinel Coman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că ritmul din SuperLiga 1 nu este atât de alert și îi poate îngreuna pe fotbaliști atunci când joacă meciuri internaționale.

Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru Florinel Coman

Ilie Dumitrescu l-a sfătuit pe Florinel Coman să fie mult mai atent în timpul meciurilor și atunci când nu are mingea în posesie, fiind de părere că și alți jucători români pot să ia exemplul jucătorilor de la naționala Muntenegrului:

ADVERTISEMENT

„Ca să facă diferența Coman, cel care făcea meciuri bune și la echipa națională, eu le-aș da un sfat nu doar celor de la FCSB, tuturor, reacția fără minge a mijlocașilor când nu sunt la minge este foarte importantă.

Mai e vorba și despre ritm, prima atingere contează enorm, pentru că îți judeci adversarul, la meciul cu Muntenegru a fost un exemplu elocvent, ei au contracarat lipsa de valoare prin ce au făcut când nu aveau mingea”.

ADVERTISEMENT

„Ritmul campionatului nu e unul bun, corpul și creierul nu e antrenat în criză de timp și spațiu, pentru că în competiție iei lucrurile astea, nu ai cum să faci la joc lucrurile astea dacă la antrenament nu le faci.

Nu ai cum să reacționezi. Mie îmi place mult Coman și va fi o competiție interesantă acolo”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„FCSB are o bază extraordinară la Berceni!”

Ilie Dumitrescu a continuat și a vorbit despre bazele sportive din România, spunând că FCSB și Farul au cele mai bune baze de pregătire de la noi din țară:

„Cel mai mult în perioada asta contează meciurile amicale. FCSB are o bază extraordinară la Berceni, am văzut-o și eu”.

ADVERTISEMENT

„Ca bază sportivă, FCSB și Farul sunt cele mai bune din România. Trebuie să ai hotel, restaurant, zonă de refacere, sală de forță. Chiar ai toate condițiile!”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Cluj: 1,42 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT