Video

VIDEO/Sfatul lui Reina pentru Casillas: “Pleacă de la Real Madrid!”

În Spania unul dintre cele mai fierbinţi subiecte la ordinea zilei este situaţia lui Iker Casillas, jucătorul care din postura de titular incontestabil al porţii lui Real Madrid pînă în...
14.10.2013 | 14:06
VIDEOSfatul lui Reina pentru Casillas Pleaca de la Real Madrid
ADVERTISEMENT

În Spania unul dintre cele mai fierbinţi subiecte la ordinea zilei este situaţia lui Iker Casillas, jucătorul care din postura de titular incontestabil al porţii lui Real Madrid pînă în sezonul precedent, a ajuns de mai bine de un an pe banca de rezerve, iar noul antrenor de pe Santiago Bernabeu, italianul Carlo Ancelotti, îl preferă ca şi Mourinho în stagiunea anterioară, pe Diego Lopes. Casillas joacă doar în Cupa Spaniei şi în Liga Campionilor. Singurul lucru pozitiv pentru Casillas părea a rămîne echipa naţională, unde antrenorul Vicente del Bosque îi acordase în continuare credit, dar la ultimul joc, 2-1 acasă cu Belarus, a fost trimis între buturi barcelonezul Victor Valdes, care e numărul 1 în echipa catalană, fără rival.

Ezită să ia o decizie din cauza copilului

Casillas, aşa cum a relatat de curînd Fanatik, are mari probleme şi în familie, fiind în proces cu părinţii pentru gestionarea firmei pe care jucătorul a fondat-0, dar care a fost pînă în acest an administrată de tatăl lui Iker. Trăieşte însă o minunată poveste de dragoste cu jurnalista Sara Carbonero, cu care foarte curînd va avea un copil. Tocmai acest copil, programat a se naşte la cea mai performanţă şi luxoasă clinică din Madrid, îl face pe Casillas să ezite serios asupra viitorului său sportiv. Ar vrea să rămînă aproape de femeia care l-a ajutat enorm sufleteşte în cea mai dificilă încercare a vieţii şi carierei sale, pentru a fi prezent la momentul extraordinar al naşterii copilului, dar e conştient şi de faptul că un an pierdut la vîrsta sa, 32 de ani, poate fi greu recuperat sau poate chiar deloc şi riscul e mare.

ADVERTISEMENT

Portarul lui Napoli a fost foarte tranşant

Televiziunea spaniolă a surprins un dialog scurt, dar cît se poate de clar ca mesaj, în timpul meciului Spania – Belarus, între cele două rezerve de portari, două nume uriaşe, precum Casillas şi napoletanul Pepe Reina. Reina, care la Napoli se simte excelent, Reina i-a dat un sfat fără echivoc omologului de la Real. ”Pleacă, pleacă acum de la Madrid. Fă-o fără să mai stai pe gînduri. Nu mă lua cu faptul că joci în Liga Campionilor. Puse cap la cap numărul de partide în care poţi fi în poartă nu e mai mare de 20. Nu mai ezita, ce a fost a fost la Real, gîndeşte-te ca la un capitol încheiat. Poţi juca la orice club mare, totul e să înţelegi că trebuie să iei decizia de a pleca acum de la Madrid”.

Iker Casillas are oferte concrete de la trei cluburi importante, Borussia Dortmund, AC Milan şi AS Monaco, unde ar fi. din nou, la concurenţă cu rivalul de-o viaţă din Barcelona, Victor Valdes.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Tags: