Life

Sfatul lunii august 2022 pentru fiecare zodie. La ce trebuie să fie atenți Gemenii

Află care este sfatul lunii august 2022 pentru zodia ta și la ce trebuie să te aștepți în această perioadă pe plan sentimental și profesional. E o lună cu de toate!
01.08.2022 | 10:40
Sfatul lunii august 2022 pentru fiecare zodie La ce trebuie sa fie atenti Gemenii
Sfatul lunii august 2022 pentru fiecare zodie. Foto: newsable.asianetnews.com
ADVERTISEMENT

Citește sfatul lunii august 2022 pentru zodia ta și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care este cifra sau numărul tău norocos pentru toată luna!

Sfatul lunii august 2022 pentru zodia ta

Berbec: Trebuie să fii mai atent la dorințele pe care ți le pui. Unele s-ar putea îndeplini și poate că nu ești 100% pregătit pentru anumite lucruri. Cifra lunii: 5.

ADVERTISEMENT

Taur: Pentru tine, august este o adevărată aventură. Ai multe de făcut, multe documente de întocmit. E o perioadă plină de provocări. Ține-te de fiecare acțiune pe care trebuie s-o duci la bun sfârșit. Numărul norocos al lunii: 13.

Zodia Gemeni: Trebuie să fii foarte atent la ofertele pe care ți le propun unii sau alții. E o lună plină de capcane financiare. Nu te arunca în față dacă știi că bugetul nu-ți permite să faci anumite achiziții. Cifra lunii: 4.

ADVERTISEMENT

Rac: Renunță la anumite pretenții financiare și fă-ți mai mult timp pentru familie. În luna august trebuie să reclădești anumite legături, poate unele care înainte păreau de nereparat. Cifra lunii: 7.

Leu: Trăiește fiecare clipă la maximum! E o lună atât de benefică încât nu trebuie să ratezi nicio șansă de a te distra. Cifra norocoasă a lunii: 1.

ADVERTISEMENT

Balanțele trebuie să dea mai multă dovadă de empatie

Fecioară: A 8-a lună a anului aduce pentru tine tot felul de provocări, tot felul de situații care mai de care mai inedite. Ai maturitatea necesară și forța să duci toate planurile la bun sfârșit, așa că dă-i bătaie! Numărul norocos: 11.

Balanță: Pune-te mai des în locul oamenilor pe care îi critici și ai să constați o versiune diferită a poveștii. Nu-i mai judeca pe ceilalți. Cifra norocoasă: 3.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Lasă de la tine în discuțiile pe care le porți cu persoanele vârstnice din familie sau din comunitatea în care locuiești. August nu e o lună bună pentru un război între generații. Cifra norocoasă: 8.

Zodia Săgetător: Ai nevoie de foarte multe lucruri pentru a-ți îndeplini un scop material. Începe să dai din coate și ai să reușești să faci rost de tot ce-ți lipsește. Cifra norocoasă: 6.

Capricorn: Du-te acolo unde te cheamă inima și nu te frământa dacă vei primi și refuzuri. Cifra norocoasă: 2.

Vărsător: Recunoaște-ți limitele ca să poți să te focusezi pe adevăratele tale priceperi. Poți da dovadă de foarte multă inventivitate luna aceasta. Numărul norocos: 10.

Pești: Rupe-te de persoanele care nu fac altceva decât să te tragă în jos ca energie. Ai nevoie de oameni mai optimiști, mai pozitivi în preajma ta. Cifra norocoasă: 9.

ADVERTISEMENT