Life

Sfatul lunii februarie 2021 pentru zodia ta. Racii, Peștii și Scorpionii, atenționare din partea astrelor

02.02.2021 | 13:30
Sfatul lunii februarie 2021 pentru zodia ta Racii Pestii si Scorpionii atentionare din partea astrelor
ADVERTISEMENT

Citește sfatul lunii februarie 2021 și află care sunt principalele provocări ale acestei perioade pentru zodia ta! Îți spunem și care este numărul norocos al lunii!

Berbec: Trebuie să te aduni mai mult ca oricând și să le dovedești celor din jur că ești o persoană de bună credință, în ciuda criticilor pe care le vei tot primi. Numărul norocos al lunii februarie: 1.

ADVERTISEMENT

Taur: E timpul să faci o pauză de la muncă și să te gândești foarte serios la ce trebuie să schimbi pentru confortul tău spiritual. O excursie la munte nu ți-ar strica. Numărul norocos: 9.

Sfatul lunii februarie 2021 pentru fiecare zodie

Gemeni: Această lună este una foarte bună dacă vrei să faci schimbări în casă ori să arunci ce nu mai porți din garderoba ta. Pregătește-te pentru venirea primăverii din timp. Numărul norocos al lunii: 13.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu mai alerga după doi iepuri în același timp. Mintea ta are nevoie de odihnă, iar tu trebuie să înveți să te liniștești, să nu te agiți pentru orice nimic. Numărul norocos: 4.

Leu: Nu ridica tonul la persoanele vârstnice din familia ta, chiar dacă există viziuni diferite cauzate de generațiile din care proveniți. Tratează-i pe cei în etate cu înțelegere și respect. Numărul norocos: 8.

ADVERTISEMENT

Pești, atenție la ce conflicte iscați!

Fecioară: Ești dispus să faci în continuare o serie de sacrificii pentru binele celor din jur, iar asta e reconfortant pentru tine, așa că nu ceda și arată-le în continuare că le ești aproape. Numărul norocos al lunii: 3.

Balanță: Fii pregătit pentru o lună plină de peripeții în familie. Nu, nu te gândi la ce e mai rău, căci nu vorbim aici despre probleme de sănătate sau lipsuri financiare. E vorba despre mici reparații pe care trebuie să le faci prin casă. Numărul norocos al lunii: 2.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Astrele te atenționează la fel ca pe Raci. Nu căuta să obții mai multe victorii în același timp căci vei rămâne păgubaș. Numărul norocos: 7.

Săgetător: Este o lună perfectă pentru a-ți pune ordine în gânduri, așa că ar fi indicat să te concentrezi asupra ta mai mult ca oricând. Numărul norocos: 3.

Capricorn: Vrei să te dezvolți repede, iar asta poate fi marea ta greșeală. Ia lucrurile treptat. Nu e ușor să te îmbogățești peste noapte. Numărul norocos: 6.

Vărsător: Caută adevărul acolo unde nu ai crede că ar fi. Încearcă să scotocești în locurile cu totul neconvenționale. Numărul norocos: 11.

Pești: Nu porni războaie pe care nu ești capabil să le duci la bun sfârșit. Fii foarte atent la tot ce spui. Numărul norocos al lunii: 5.

 

ADVERTISEMENT