Life

Sfatul lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie. Ce e bine să faci ca să îți meargă bine

Citește sfatul lunii iulie 2021 pentru zodia ta și află ce te îndeamnă astrele să faci în luna lui Cuptor ca să îți meargă bine!
30.06.2021 | 11:35
Sfatul lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie Ce e bine sa faci ca sa iti mearga bine
ADVERTISEMENT

Sfatul lunii iulie 2021 pentru toate zodiile ar fi să încerce să devină mai libere nu doar în gândire, ci și în acțiune. Sfaturile diferă însă, în funcție de zodie. Iată nuanțele de care e bine să ții cont.

Berbec: Nu mai pune răul în față. Ai suficiente motive de bucurie, iar astrele sunt de partea ta. Evident, Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și-n traistă, așa că trebuie să te strofoci și tu nițel. Numărul norocos al lunii: 8.

ADVERTISEMENT

Taur: Rupe legăturile toxice! Nu ai nevoie de oameni care să te critice în permanență, oameni care au o satisfacție interioară când ai câte un eșec. Numărul norocos: 11.

Sfatul lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie

Gemeni: Pune-te pe treabă și concentrează-te asupra lucrurilor esențiale din viața ta. Luna iulie îți poate aduce tot ce ți-a lipsit în ultimul an, așa că bagă forță! Numărul norocos al lunii: 10.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu pleca la drum cu preconcepții. Bucură-te de momentele frumoase în doi. Ești favorizat din punct de vedere amoros. Numărul noroco al lunii: 13.

Leu: Ești mai puternic decât crezi. Trebuie să te repliezi pe fiecare situație pe care Dumnezeu ți-o scoate în cale. Ai suficientă inteligență și tărie încât să treci de orice furtună. Numărul norocos: 1.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Lasă de la tine în conflictele cu ceilalți, chiar dacă ai dreptate. Oferă-ți libertatea de a te detașa de gică-contriști. Numărul norocos al lunii: 7.

Balanță: Iei parte la niște proiecte interesante, așa că ar fi bine să te focusezi în totalitate pe ele. Pot ieși bani frumoși. Numărul norocos: 3.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Mulțumește-te cu ceea ce ai și nu mai tânji la lucrurile celorlalți. Numărul norocos al lunii: 9.

Vărsătorii trebuie să își dea voie să fie liberi

Săgetător: Pune-te pe primul loc indiferent ce ți-ar zice ceilalți. Este momentul să lupți mai mult pentru tine. Numărul norocos: 2.

Capricorn: Ai în față repere false, așa că trebuie să culegi grâul de neghină. Luna este una bună, dar ai nevoie de mai multă concentrare. Numărul norocos al lunii: 6.

Vărsător: Fii liber, nu vorbi despre libertate! Zâmbește și pornește pe drumul dorit! Numărul norocos: 4.

Pești: Du la bun sfârșit lucrurile pe care la începi. Iulie nu este o lună în care să pierzi vremea. Trebuie să pui serios osul la treabă. Numărul norocos al lunii: 5.

 

ADVERTISEMENT