Life

Sfatul lunii martie 2022 pentru fiecare zodie. Capricornii și Peștii pornesc pe un alt drum în viață

Citește sfatul lunii martie 2022 pentru zodia ta și află ce te îndeamnă astrele să faci. Îți spunem și care este numărul sau cifra ta norocoasă în a treia lună din an.
22.02.2022 | 12:30
Sfatul lunii martie 2022 pentru fiecare zodie Capricornii si Pestii pornesc pe un alt drum in viata
Sfatul lunii martie 2022 pentru fiecare zodie. Foto: apkpure.com
ADVERTISEMENT

Sfatul lunii martie 2022 vine cu îndemnuri interesante pentru fiecare zodie. A treia lună a lui 2022 vine cu provocări uriașe, dar și cu stabilitate pentru cele mai multe semne zodiacale.

În martie începe primăvara, deci este un prilej de reînnoire pentru fiecare. Mulți vor începe proiecte inedite, iar unele zodii o iau de la zero și din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Berbec: Pune-te mai des în locul celor din jur dacă vrei ca și ei să te înțeleagă. În martie, trebuie să dai dovadă de mai multă empatie. Numărul norocos al lunii: 18.

Sfatul lunii martie 2022 pentru fiecare zodie

Taur: Este o perioadă bună în care îți poți cere dreptatea. Orice revendicare ai, fă toate demersurile căci sunt șanse mari să obții ce-ți dorești, ce ți se cuvine, până la urmă. Cifra norocoasă a lunii este 3.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Stai sub semnul imprevizibilului, așa că trebuie să acționezi cu mult tact. Nu te arunca în gura lupului doar ca să vezi cum e! Cifra norocoasă: 7.

Rac: Nu asculta toate observațiile răutăcioase pe care le fac oamenii care nu te cunosc. Bazează-te pe principiile tale și pe forța ta de muncă. Cifra norocoasă: 4.

ADVERTISEMENT

Leu: Învață să asculți mai mult și să te exprimi mai puțin cu privire la subiecte cu care ești paralel. Numărul norocos: 11.

Fecioară: Martie e o lună bună în care îți poți achita anumite datorii. Fă toate eforturile necesare pentru a scăpa de anumite poveri financiare. Numărul norocos al lunii: 13.

ADVERTISEMENT

Balanță: Trebuie să îți recunoști limitările. Nu te implica în proiecte pe care nu le simți potrivite felului tău de a fi. Cifra norocoasă: 1.

Scorpion: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. E o lună plină de aventură. Cifra norocoasă: 6.

Săgetători, aveți nevoie de noi targeturi

Săgetător: Impune-ți anumite ținte de atins. Ia lucrurile treptat. Să nu ai așteptări la rezultate din prima. Răbdarea poate fi arma ta supremă. Numărul norocos: 10.

Capricorn: Pornești pe un drum nou din punct de vedere amoros. Trebuie să fii cu ochii în patru. Nu te lăsa vrăjit de flacăra iubirii. Numărul norocos: 33.

Vărsător: Îți asumi anumite sarcini pentru colectivul din care faci parte și asta te va scoate în evidență. Fă tot ce poți mai bine pentru a-i ajuta pe cei din jurul tău. Cifra norocoasă: 9.

Pești: Iubirea bate la poarta inimii tale. Lasă-te dus de val pe noul tărâm al pasiunii. Cifra norocoasă: 2.

 

ADVERTISEMENT