Life

Sfatul lunii octombrie 2022 pentru fiecare zodie. Berbecii trebuie să evite certurile cu orice preț

Citește sfatul lunii octombrie 2022 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Este o perioadă în care toate zodiile pot avea parte de bine!
23.09.2022 | 13:33
Sfatul lunii octombrie 2022 pentru fiecare zodie Berbecii trebuie sa evite certurile cu orice pret
Sfatul lunii octombrie 2022. Foto: marca.com
ADVERTISEMENT

Luna octombrie bate la ușă! Ce sfaturi au astrele pentru fiecare semn zodiacal? Descoperă în rândurile de mai jos!

Sfatul lunii octombrie 2022 pentru zodia ta

Berbec: Nu te implica în discuții care nu te privesc. Certurile te pot afecta destul de mult și ar fi păcat să strici această perioadă bună din viața ta.

ADVERTISEMENT

Taur: Recunoaște care sunt limitele tale și focusează-te cu mai multă atenție pe plusuri. Ai suficiente calități pe care doar trebuie să le șlefuiești nițel.

Gemeni: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care, la o adică, le-ai putea avea cu persoanele vârstnice din familie. E bine să îi înțelegi și pe bătrâni. Ai de învățat de la ei!

ADVERTISEMENT

Rac: Pune piciorul în prag dacă te deranjează ceva. Nu lăsa ca oamenii să interpreteze anumite lucruri după placul lor.

Leu: Cântărește cu atenție fiecare cuvânt pe care îl rostești. Este momentul să ieși în față, dar contează foarte mult cum o faci. Trebuie să lași o impresie plăcută.

ADVERTISEMENT

Fecioară: E o lună cu de toate, așa că trebuie să te înarmezi cu răbdare și energie. Acționează atunci când simți nevoia.

Balanță: Lumea poate părea mică, mai ales când întâlnești niște persoane care îți deschid orizonturile. Profită de noile tale legături și ciulește bine urechile!

ADVERTISEMENT

Pești, puneți-vă dorințe care se pot concretiza!

Scorpion: Muncește pentru visul tău. E luna în care se pot îndeplini multe dorințe. Ai curajul să faci acele lucruri pe care le-ai tot lăsat în stand-by.

Săgetător: Pune-te mai des în locul celor pe care îi critici. S-ar putea să ai parte de niște surprize și să descoperi că ai multe în comun cu ei.

Capricorn: Aruncă toate lucrurile de care nu mai ai nevoie prin casă. E timpul să faci ordine atât în locuința ta, dar și în sufletul tău. Nu te atașa de situații și obiecte.

Vărsător: Ai răbdare și vei vedea că toate se vor așeza în favoarea ta. Nu te grăbi. Trenul tău te așteaptă.

Pești: Pune-ți dorințe realiste și luptă pentru ele încă din prima zi a lunii octombrie. Este o lună excelentă din toate punctele de vedere pentru tine.

ADVERTISEMENT