Life

Sfatul lunii septembrie 2021 pentru fiecare zodie. Gemeni, renunțați la scenariile fanteziste!

Citește sfatul lunii septembrie 2021 pentru zodia ta și află ce te îndeamnă astrele să faci!
30.08.2021 | 14:30
Sfatul lunii septembrie 2021 pentru fiecare zodie Gemeni renuntati la scenariile fanteziste
ADVERTISEMENT

Sfatul lunii septembrie 2021 pentru zodii, în general, este să se ancoreze mai mult în realitate și să renunțe la anumite idei care nu sunt fezabile.

Toamna se numără bobocii și ne aduce cu picioarele pe pământ după o perioadă de vară în care ne-am distrat, ne-am relaxat și am trăit tot felul de experiențe interesante.

ADVERTISEMENT

Fiecare zodie are parte de momente extrem de interesante în prima lună de toamnă, însă astrele le trag de mânecuță pentru a evita să aibă necazuri.

Sfatul lunii septembrie 2021 pentru fiecare zodie

Berbec: Pune-te mai mult pe primul loc și concentrează-te asupra profesiei tale. Numărul norocos al lunii: 9.

ADVERTISEMENT

Taur: Renunță la orgolii când ești la muncă. S-a dus perioada în care tai și spânzuri după cum îți vine. Trebuie să fii conștient de locul tău în mediul în care muncești. Numărul norocos: 8.

Gemeni: Este momentul să renunți să mai vânezi cai verzi pe pereți și să te apuci serios de treabă. Numărul norocos: 6.

ADVERTISEMENT

Rac: Implică-te mai mult în activitățile de familie. Oamenii din jurul tău vor apela des la tine. Numărul norocos al lunii septembrie: 3.

Leu: Spune ce ai pe suflet, dar ai grijă să nu rănești pe cineva. Toamna asta sinceritatea primează. Numărul norocos: 1.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Concentrează-te asupra muncii și dovedește că ideile tale nu sunt învechite. Numărul norocos: 5.

Vărsători, sunteți puși pe drumuri

Balanță: Septembrie este luna în care trebuie să faci pace cu trecutul tău recent ori cu anumite personaje ale trecutului. Numărul norocos: 4.

Scorpion: Nu ai timp de pierdut. Trebuie să știi să te miști în viteză în septembrie. Pregătește-te pentru o lună agitată. Numărul norocos: 11.

Săgetător: Nu ignora sfaturile care nu îți convin. Va veni o zi în care le vei mulțumi prietenilor care nu ți-au cântat în strună. Numărul norocos: 7.

Capricorn: Nu bate cu pumnul în masă până nu ești sigur de lucrurile pe care le știi. Riști să cazi în derizoriu. Numărul norocos: 2.

Vărsător: Potrivește-ți bine ceasurile din casă căci în septembrie vei avea mult de alergat. E o lună în care vei avea activitate cât pentru tot anul. Numărul norocos: 13.

Pești: Renunță la prietenii toxici, la cei care te-au amăgit cu tot felul de promisiuni până acum. Este cazul să privești realitatea în ochi, oricât de dură ar fi. Numărul norocos al lunii septembrie 2021: 10.

 

ADVERTISEMENT