Life

Sfatul pe care Radu Ștefan Bănică i l-a dat surorii sale, Violeta. Cum se înțeleg cei doi, de fapt

Radu Ștefan Bănică, sfat prețios pentru sora lui mai mică, Violeta. Care este, de fapt, relația între cei doi și cum se înțeleg.
27.05.2024 | 11:24
Sfatul pe care Radu Stefan Banica i la dat surorii sale Violeta Cum se inteleg cei doi de fapt
Radu Ștefan Bănică, sfat prețios pentru sora lui mai mică, Violeta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică și sora lui se înțeleg de minune. Violeta are o relație specială cu fratele ei și știe că se poate baza oricând pe el. Pentru că este mai mare cu 7 ani decât sora lui, Radu Ștefan Bănică își permite să îi dea sfaturi.

Radu Ștefan și sora lui au o relație specială

Radu Ștefan Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiul lui Ștefan Bănică le-a demonstrat tuturor că este ambițios și vrea să își contureze foarte frumos viața profesională.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, acesta a fost implicat în fel de fel de proiecte, iar talentul său este incontestabil. Nici nu este de mirare, având în vedere că a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru actorie și muzică.

Radu Ștefan Bănică nu este doar un profesionist, ci și un om pe care te poți baza mereu. Violeta, sora lui mai mică poate confirma asta. Deși relația lor nu a fost mereu la fel de frumoasă, acum, cei doi sunt mai uniți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. este mereu aproape de sora lui mai mică și o susține necondiționat. De asemenea, este foarte mândru de realizările ei și îi arată cât de mult o apreciază cu fiecare ocazie pe care o are.

Radu Ștefan Bănică, sfat prețios pentru sora lui, Violeta

Fiind fratele mai mare, Radu Ștefan o protejează mereu pe Violeta. Tocmai de aceea, mereu i-a dat un singur sfat care o va ajuta enorm pe parcursul vieții.

ADVERTISEMENT

Atât el, cât și Violeta au fost expuși faimei prin prisma părinților pe care îi au. Deși au avut mereu totul, Radu Ștefan Bănică este de părere că, atât el, cât și sora lui trebuie să fie cu picioarele pe pământ și să nu se lase luați de val.

”Suntem frați și asta explică totul. Avem o relație normală de frate-soră, e mai mică cu 7 ani decât mine, dar e foarte matură pentru vârsta ei. Am sfătuit-o să rămână cu picioarele pe pământ, asta e cel mai important, să fie ea însăși.”, a declarat Radu Ștefan Bănică, potrivit WOWbiz.

ADVERTISEMENT

Dincolo de planul personal, fiul lui Ștefan Bănică Jr. se concentrează foarte mult și pe plan profesional. Actoria este marea lui pasiune și, în viitor, ar vrea să aibă un rol important care să îl reprezinte pe parcursul întregii sale cariere.

În continuare, tatăl său este principalul său model, atât în actorie, cât și în muzică. Tocmai de aceea, pe planul actoriei, are ca referință rolul pe care l-a avut tatăl său în filmul ”Liceenii”.

ADVERTISEMENT