Sport

Sfatul prețios primit de Edi Iordănescu înainte de România – Belarus: „Ia la întrebări adversarii pe teren, nu pe altcineva”

Edi Iordănescu a primit un sfat prețios de la Basarab Panduru înaintea partidei din preliminariile pentru EURO 2024 dintre România și Belarus.
28.03.2023 | 21:37
Sfatul pretios primit de Edi Iordanescu inainte de Romania  Belarus Ia la intrebari adversarii pe teren nu pe altcineva
Sfatul prețios primit de Edi Iordănescu înainte de România - Belarus. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că selecționerul României nu mai trebuie să răspundă nimănui, ci să arate de ceea ce este în stare prin rezultatele pozitive pe care le poate obține și prin calificarea „tricolorilor” la un turneu final.

Sfatul prețios primit de Edi Iordănescu înainte de România – Belarus

Basarab Panduru i-a oferit un sfat prețios lui Edi Iordănescu înaintea duelului dintre România și Belarus: „Fiecare să-și spună părerea, dar nu să dea răspunsuri.

ADVERTISEMENT

L-am văzut pe Edi, că spunea că va da răspunsuri nu știu cui după meciurile naționalei. Edi, la întrebări trebuie să-i iei pe adversari, nu pe altcineva, că nu asta e treaba ta”.

„Treaba ta este să aduci victorii și noi să te aplaudăm la final. Omul iubește echipa națională, de-aia vine la stadion, dar dă-i ceva, fă-i ceva să-l păstrezi lângă tine.

ADVERTISEMENT

Noi în Nations League am jucat cu cine am jucat. Ăia din Nations League sunt mai buni decât noi? Eu nu prea știu ce să zic”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Cât ne mai plângem că Elveția e o echipă mare?”

Basarab Panduru a continuat și a spus că Elveția nu trebuie privită ca o mare echipă, dând exemple de naționale care s-au descurcat bine în compania unor selecționate mai puternice, așa cum s-a întâmplat în cazul Republicii Moldova la meciul cu Cehia, scor 0-0:

ADVERTISEMENT

„Cât ne mai plângem? Moldova face egal cu Cehia, 0-0. Dar ca să faci 0-0 îți trebuie un selecționer. Păi ce selecționeri au restul adversarilor noștri? Că și aici avem noroc chior.

Nu e nevoie de un selecționer care să vorbească mult despre el ,ci care să crească valoarea echipei. Nu știu dacă avem selecționer, asta vom vedea în curând”.

ADVERTISEMENT

„E clar că Pițurcă a fost selecționer. Sunt foarte curios dacă Oli e selecționer. Eu îl știu, știu ce înseamnă să intre Olăroiu într-un vestiar. Eu n-am așteptat nimic de la meciul cu Andorra, n-am spus nimic”, a mai spus și Mihai Stoica.


  • 1,45 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „peste 2 goluri” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT