News

Sfatul zilei 1 iunie. Una dintre zodii crede că ceilalți îi pot citi gândurile!

31.05.2019 | 17:32
Sfatul zilei 1 iunie Una dintre zodii crede ca ceilalti ii pot citi gandurile

FANATIK își aduce sfatul zilei din data de 1 iunie! Multe dintre zodii au parte de vești bune. Unii din străinătate, alții din țară. Unii nativi însă nu reușesc să se facă înțeleși și se așteaptă ca ceilalți să le citească gândurile!

Așa arată sfatul zilei din data de 1 iunie

Berbec

Nativului Berbec îi place să se înconjoare de prieteni foarte diferiți între ei, astfel încât se distrează foarte bine când este ăn compania lor. Are mereu ce sădiscute. Așadar, bucură-te de această zi de sâmbătă! Numărul norocos al zilei: 10.

Taur

Taurul se ved epus în situația în care trebuie să intervină într-un conflict care stă să izbucnească chiar sub ochii săi. Acesta va face pace în stilul său caracteristic: cu ironia fină! Numărul norocos al zilei: 13.

Sfatul zilei 1 iunie
Sfatul zilei 1 iunie

Gemeni

Ascultă sfaturile care vin de la prieteni și nu mai lua doar partea negativă a lucrurilor. Fii mai optimist! Numărul norocos al zilei: 3.

Rac

Nativul Rac se chinuie să ducă la sfârșit un proiect care l-a depășit deja de ceva vreme. Trebuie să înveți să renunți, oricât ar fi de dificil! Numărul norocos al zilei: 4.

Leu

Nativii Leu ar trebui să renunțe să se mai plângă tot timpul. Ai nevoie de puțină stabilitate. Numărul norocos al zilei: 5.

Fecioară

Astăzi încerci să te impui în fața unei persoane și e foarte bine că îți expui preferințele și criticile. Fă-o cu prudență! Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță

Nativii Balanță obișnuiesc să se agațe de orice chichiță pe care o comentează. Este timpul să renunți să mai comentezi lucrurile mărunte din viața ta sau a celorlalți! Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion

Primești vești care te cam supără. Este cazul să faci o alegere importantă pentru liniștea ta sufletească. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător

Te remarci prin calitățile tale excepționale. Stăpânești cu bine arta oratoriei. Nu lua lucrurile negative cu tine căci nu rezolvi nimic. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn

Capricornul are motive de bucurie astăzi. Începe să culeagă roadele muncii sale depusă n ultimul timp. Familia va ficea care se va bucura cel mai mult! Fii însă cumpătat! Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător

Vărsătorul se pregătește de o călătorie, mai ales după ce primește o veste bună de peste mări și țări. Bucură-te de veste, dar fii cu băgare de seamă și calculează toate posibilitățile! Numărul norocos al zilei: 1.

Pești

Nativii Pești consideră că toată lumea poate fi de acord cu ei. Trebuie însă să-i convingu cu argumente, deoarece nimeni nu îți poate citi gândurile. Poate ai dreptate, dar încearcă să te faci înțeles mai bine! Numărul norocos al zilei: 14.