News

Sfatul zilei 29 mai. Zodia care este în pericol să-și piardă prietenii!

28.05.2019 | 14:03
Sfatul zilei 29 mai Zodia care este in pericol sasi piarda prietenii
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de 29 mai. Dacă vrei să îți meargă bine în continuare, ar trebui să citești sfatul zilei și să încerci pe cât de mult cu putință să îl urmezi. Una dintre zodii este pe cale să-și piardă prietenii!

Berbec

Berbecii au mustrări de conștiință pentru că au greșit recent. Cu toții greșim, așadar nu te mai gândi la asta. Importantă este lecția pe care ai învățat-o. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii Taur trebuie să se mai gândească și la ei. Au nevoie de odihnă și de puțin timp în care să își pună ordine în gânduri. Numărul norocos al zilei: 9.

Sfatul zilei 29 mai
Sfatul zilei 29 mai

Gemeni

Găsește în tine puterea necesară pentru a merge mai departe chiar dacă simți că nu mai poți continua. Numărul norocos al zilei: 5.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au nevoie de atenție, așa cp trebuie să se înconjoare de prieteni buni, pe care îi cunosc bine și care îi cunosc la fel de bine. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu

Leul trebuie să renunțe la figurile de vedetă a zodiacului și trebuie să se mai gândească și la ceilalțui. Oamnii se uită deja urât la tine, deci fă-i să își schimbe părerea. Numărul norocos al zilei: 7.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți place să te gândești la viitor. Arată chiar bine în imaginațai ta. Da nu uita să trăiești și în prezent. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță

Petreci mult timp alături de oamenii dragi, ceea ce este foarte bine. Știi că ai nevoie de astfel de momente. Numărul norocos al zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu te grăbi să tragi anumite concluzii. Uneori lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât par. Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător

Te simți epuizat. Ai nevoie de o pzauză, așa că nu ai de ce să nu te odihnești astzăi. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn

Trebuie să găsească o soluție pentru a-și putea permite toate lucrurile pe care și le doresc de atâta amar de vreme. Gândește-te bine ce poți face și ce nu. Numărul norocos al zilei: 19.

Vărsător

Ai emoții și chiar îți este teamă de noile începuturi, dar nu uita că acestea sunt și tare plăcute. E bine să ieși din rutină. Numărul norocos al zilei: 13.

Pești

Peștii trebuie să se împace cu cei pe care i-a dezamăgit ăn ultima perioadă. Nu uita că prietenii nu se găsesc foarte ușor! Numărul norocos al zilei: 5.

ADVERTISEMENT