News

Sfatul zilei 30 iunie 2019: O zodie se află sub protecție divină

29.06.2019 | 14:58
Sfatul zilei 30 iunie 2019 O zodie se afla sub protectie divina

Citește sfatul zilei de 30 iunie 2019 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci pentru a avea parte de o zi perfectă. Mai mulți nativi ar trebui să fie atenți astăzi la ce fac, în timp ce alții se vor bucura de protecție divină și vor fi feriți de rele. De asemenea, alți nativi se concentrează mai mult pe viața sentimentală decât pe lucrurile materiale.

Sfatul zilei de 30 iunie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Trebuie să ai grijă cui spui secretele tale. Sunt persoane în jurul tău în care nu poți avea încredere și care te-ar trăda imediat dacă ar avea ocazia. Evită să spui ceva ce nu ai vrea să audă multă lume și care ți-ar putea afecta viața. Numărul norocos al zilei: 6.

Taur: Dedică-te persoanei iubite. E o duminică perfectă pentru a petrece timp de calitate cu persoana de care îți este drag și pentru a te bucura de relaxare. Nu lăsa pe nimeni și nimic să îți strice ziua. Numărul norocos al zilei: 2.

Gemeni: Trebuie să ai mai multă grijă cu banii. În ultima vreme ai aruncat sume considerabile pe lucruri care nu îți sunt de folos și nu ai mai pus nimic pentru zile negre. Ar trebui să începi să faci economii. Numărul norocos al zilei: 10.

Rac: Ai putea să trăiești cu impresia că poți face absolut orice fără să suporți consecințe. Vei vedea că nu este deloc așa, deci nu ar strica să dai dovadă de mai multă prudență în acțiunile tale. Numărul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei de 30 iunie: Săgetătorii sunt sub protecția divină foto: pixabay.com

Sfatul zilei de 30 iunie: Săgetătorii vor fi sub protecție divină

Leu: De obicei, te poți baza pe ceea ce îți spun prietenii sau cei din familie, dar astăzi nu ar fi rău să tratezi cu o urmă de îndoială ceea ce auzi. Conjunctura astrală te avertizează să nu îți pui baze în vorbele altora. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: Ești dornic să încerci lucruri noi, dar acum nu este o perioadă bună pentru a-ți asuma riscuri. Cel mai bine ar fi să rămâi aproape de oamenii pe care îi iubești și să îi lași să te ghideze. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Duminica aceasta nu te mai gândești la bani, ci vrei să te concentrezi mai mult pe latura emoțională a vieții. Se poate spune că doar dragostea contează pentru tine astăzi: Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion: Nu duci lipsă de încredere în sine, dar ar trebui să încerci să te temperezi puțin. Nu își fixa obiective care sunt prea ambițioase, pentru că riști un mare eșec. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Cu atâtea lucruri bune care se întâmplă la acest moment în viața ta, s-ar putea spune că ești sub protecție divină. Să nu te surprindă faptul că mulți oameni vor să fie cât mai aproape de tine. Ești ca un talisman norocos. Numărului norocos al zilei: 9.

Capricorn: Dacă cineva îți spune că ceea ce vrei tu să faci nu este posibil, pune-ți mintea la contribuție și demonstrează-le că nu au dreptate. Ești o persoană ambițioasă, care nu acceptă înfrângerea și care va face tot posibilului să reușească. Numărul norocos al zilei: 5.

Vărsător: Ar trebui să ai încredere în instinctele tale și să nu pui preț pe vorbele altora. Nu ai nevoie de așa-zisul lor ajutor, tu trebuie doar să îți asculți inima. Numărul norocos al zilei: 1.

Pești: Ar trebui să eviți discuțiile în contradictoriu cu o rudă astăzi. Se poate ajunge la o ceartă destul de serioasă și lipsită de sens. Învață să mai lași de la tine. Numărul norocos al zilei: 11.