Life

Sfatul zilei de 11 mai 2020. Gemenii încep săptămâna cu forțe proaspete

10.05.2020 | 09:29
Sfatul zilei de 11 mai 2020 Gemenii incep saptamana cu forte proaspete
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 11 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni. Începi săptămâna cu multă energie și chef de muncă, așa că sarcinile care altădată erau adevărate corvoade acum te încarcă pozitiv și chiar încep să-ți facă plăcere. Spre seară, ai ocazia să petreci câteva momente de neuitat în compania persoanei iubite.

Berbec

Tinzi să te plasezi în centrul atenţiei, să iei decizii chiar şi în locul celorlalţi, să te entuziasmezi ca urmare a unor iniţiative. Numai că provocarea zilei este aceea de a încerca să te întinzi doar atât cât îți este plapuma. Altfel, rişti să intri în încurcături financiare şi să regreţi ulterior deciziile luate din impulsivitate sau vanitate. Aşadar, contextul astral îţi sugerează să cauţi echilibrul şi să aştepţi momentul potrivit pentru a acţiona. Numărul norocos: 5.

ADVERTISEMENT

Taur

Astăzi, relaţiile sentimentale şi cele cu copiii îţi vor atrage atenţia şi eforturile. Gândurile îţi vor zbura către iubire şi toate formele ei de manifestare. Dacă cei din preajmă te necăjesc, un animal de companie sau grădina de flori îţi pot alina momentan dorinţa de a iubi şi a fi iubit. Sunt momente pasagere, aşa încât mută-ţi centrul de interes pe cei dragi şi vezi ce nevoi au sau ce vor să-ţi reproşeze. Spre seară vei reuşi să depăşeşti neplăcerile. Numărul norocos: 12.

Gemeni

Gospodăria şi membrii familiei te solicită din plin. Ai spor la curăţenii, reamenajări interioare sau la planuri de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale. Eşti emotiv, îţi este dor de copilărie şi aventurile ei, însă controlează-ţi reacţiile şi bucură-te de ceea ce ai în prezent. După-amiaza relaxează-te vizionând un film bun sau lecturând o carte. Numărul norocos: 1.

ADVERTISEMENT

Rac

Oricât de mult ți-ai dori să găseşti acum soluţii pentru unele blocaje şi situaţii tensionate, nu este momentul să împingi lucrurile şi nici să aştepţi ca cei din jur să te salveze. Este o perioadă lipsită de claritate şi tot ce poţi face este să-ţi acorzi un răgaz, un timp petrecut cu tine, pentru a te replia şi a-ţi accesa resursele interioare. Pe de altă parte, în aceste zile, fii atent la cei care compun anturajul apropiat, la intenţiile din spatele cuvintelor, la ceea ce se află sub masca binevoitoare. Numărul norocos: 13.

Leu

Astăzi ai senzaţia că eşti analizat şi privit din toate părţile. Provocarea zilei este să înveţi să te detaşezi şi să accepţi punctele de vedere ale celorlalţi, fără a te simţi ofensat. Partea bună este că, dacă eşti sufiecient de deschis şi flexibil, poţi păşi în afara propriilor limite mentale şi poţi vedea noi posibilităţi. Totuşi, având în vedere că sunt zile destul de confuze, cu gânduri şi evenimente amestecate, lasă mereu o marjă de răzgândire, indiferent de propunerile primite. Numărul norocos: 6.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te așteaptă o zi cu stări contradictorii. Din universul astral primeşti multă energie greu de controlat. Selectează-ţi treburile prioritare şi ocupă-te numai de ele. Ai fi tentat să te infiltrezi în viaţa celorlalţi. Nu se recomandă, pentru că ai destule de făcut în viaţa ta. Începe o dietă, nişte tratamente cosmetice sau un program de exerciţii fizice uşoare. Atenţie la imaginea publică şi la relaţiile profesionale! Solicitarea este majoră în acest domeniu de viaţă şi activitate, conturându-se cărări noi. Numărul norocos: 14.

Balanță

Pentru tine, ziua de astăzi poate fi provocatoare în ce priveşte relaţiile cu prietenii sau cu colaboratorii. Tendinţa este de a lua personal gesturile celor din jur şi a judeca prea aspru deciziile lor, când nu se potrivesc cu aşteptările tale. Aşadar, ţi-ar prinde bine să renunţi la ideea de competiţie, la reacţii impulsive şi judecăţi aspre. Adevărul este că lucrurile vor merge mult mai bine, dacă te concentrezi pe ce ai tu de făcut şi le laşi să se aşeze în voia lor. Uneori, tot ce poţi face este să recunoşti ce nu poţi schimba şi să accepţi ceea ce este. Numărul norocos: 9.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Astăzi s-ar putea să te lovești de un punct de vedere rigid, de limite impuse din afară, de condiţionări. Relaţiile parteneriale sunt supuse provocărilor şi probelor, iar atitudinea tinde să fie radicală, dar fără fundament. De aceea, astăzi este bine să fii clar în exprimare, să eviţi reproşurile şi conflictele, să rezişti tentaţiei de a te ofensa din orice. Nu uita că atitudinea celorlalţi nu are legătură neapărat cu tine, ci cu temerile şi gândurile lor. Numărul norocos: 11.

Săgetător

Pare destul de greu să te ancorezi în prezent, când există atâtea lucruri de rezolvat şi atâtea situaţii tensionate de gestionat. Totuşi, dacă te laşi purtat de gânduri, proiecţii şi scenarii, nu vei face decât să sporeşti confuzia, şi aşa destul de prezentă în viaţa ta. Prin urmare, fă tot posibilul să găseşti punctul de echilibru în centrul fiinţei tale, să-ţi păstrezi încrederea, să iei lucrurile aşa cum vin şi te orientezi spre soluţii, nu spre plângeri. Numărul norocos: 3.

Capricorn

O zi destul de provocatoare şi pentru tine. Cu evenimente surprinzătoare, întorsături de situaţie, informaţii neplăcute despre unii oameni apropiaţi. Cu toate acestea, abţine-te de la a eticheta şi judeca oamenii sau lucrurile, după principii rigide. Evită deciziile importante, mai ales în momentele de exaltare, întrucât poţi scăpa din vedere detalii şi rişti să regreţi ulterior. Ziua de astăzi este o binecuvântare pentru toţi cei care reuşesc să fie doar observatori ai lumii, fără a se identifica cu ea. Numărul norocos: 10.

Vărsător

O zi în care gândurile sunt amestecate, confuze şi mai ales numeroase. Este greu să faci distincţia între ce simţi şi ce gândeşti, să înţelegi ce se întâmplă în jur şi să ai claritate în privinţa dorinţelor şi alegerilor tale viitoare. Tocmai de aceea, evită să te laşi condus de emoţii sau să dramatizezi o situaţie căreia nu-i înţelegi acum rostul. Aşteaptă ca lucrurile să devină ceva mai clare şi nu te sfii să ceri sprijinul unei persoane de încredere. Numărul norocos: 4.

Pești

Astăzi, zona muncii este supusă provocărilor. Ţi se pare totul atât de neclar şi greu, încât cea mai uşoară şi comodă cale este să te refugiezi în lumea ta şi să amplifici, mental, totul. Totuşi, e de preferat, mai degrabă, să fii ocupat cu activităţi care-ţi fac plăcere, pentru a sta departe de scenarii. Oricum, evită deciziile pripite şi încrâncenarea. Trebuie să ai încredere că lucrurile se vor aşeza cum e mai bine, dacă ai răbdare şi acţionezi pas cu pas. Numărul norocos: 8.

 

ADVERTISEMENT