News

Sfatul zilei de 12 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Scorpionii primesc vești proaste de la o rudă

11.07.2019 | 13:43
Sfatul zilei de 12 iulie 2019 pentru fiecare zodie Scorpionii primesc vesti proaste de la o ruda

Citește sfatul zilei de 12 iulie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Scorpionii primesc niște vești nu tocmai plăcute de la o rudă, iar planurile lor sunt date din această cauză peste cap. Au nevoie de un timp de gândire pentru a acționa corect, căci riscul să o dea în bară, acționând în grabă, este uriaș.

Sfatul zilei de 12 iulie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Orice succes se clădește cu pași mici. Nu te grăbi doar de dragul de a termina repede un lucru, căci s-ar putea să o iei din nou de la capăt. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur: Ai parte de o zi în care vrei să te relaxezi. Ar fi bine să profiți de această zi de vineri și să o petreci alături de familie și prieteni. Numărul norocos al zilei: 2.

Vărsătorii trebuie să fie sinceri. Sursa foto: thecosmicpath.com

Gemenii trebuie să se implice mai mult în acțiunile civice

Gemeni: Pune-te mai mult în locul celorlalți și evită să tragi concluzii pripite. Este momentul să dai dovadă de mai multă maturitate, de mai multă implicare civică. Numărul norocos al zilei: 3.

Rac: Certurile nu au ce căuta astăzi în cercul tău de apropiați, așa că dacă doi se iau la harță, ar fi bine să părăsești incinta. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu: Fă o pauză și bucură-te de lucrurile pe care le ai, căci nu sunt puține. Nu uita că fericirea constă tocmai în acele lucruri mărunte peste care trecem repede. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: În loc să te plângi, ar fi bine să te apuci serios de treabă. Dacă vrei să îți schimbi regimul alimentar și stilul de viață în general, începe cu mișcare la prima oră a zilei. Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță: Nu intra în panică dacă vezi că unele lucruri nu se leagă. Uneori tragem concluzii greșite și acționăm fără să știm cu adevărat ce se întâmplă. Numărul norocos al zilei: 8.

Scorpion: Primești o veste neplăcută de la o rudă și trebuie să îți mobilizezi toate forțele pentru a fi acolo unde e nevoie de tine. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător: Lasă de la tine în discuțiile purtate în contradictoriu cu persoanele în vârstă. Nu o face pe cocoșul. Nu este cazul azi. Numărul norocos al zilei: 5.

Capricorn: Nimic nu se compară cu o plimbare în natură, pe marginea unui lac sau cu o fugă la pădure. Bucură-te de această zi minunată. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Minciuna are picioare scurte, așa că varianta cea mai safe este să spui adevărul de la bun început. Numărul norocos al zilei: 13.

Pești: Nu căuta adevărul în tot felul de cotloane, căci el este chiar în fața ta. Numărul norocos al zilei: 9.