Life

Sfatul zilei de 14 iunie 2020. O zodie trebuie să îşi schimbe viaţa

13.06.2020 | 15:49
Sfatul zilei de 14 iunie 2020 O zodie trebuie sa isi schimbe viata
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 14 iunie, iar veștile sunt cât se poate de rele, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Racului. Asta pentru că nemulțumirile și frustrările acumulate de-a lungul timpului încep să-și spună cuvântul și pare aproape imposibil să te eliberezi. Începe, totuși, printr-o analiză a aspirațiilor tale. Nu de alta, dar unele se pot dovedi adevărate iluzii.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 14 iunie

Berbec

Dacă tocmai s-a încheiat un capitol din viaţa ta, precum: o relaţie, o slujbă, un mod de trai, ori eşti pe punctul de a o face, ziua de astăzi este favorabilă să-ţi acorzi un răgaz pentru meditaţie, repliere, reconstrucţie interioară. Fără să te grăbeşti să sari în următorul tren, ia-ţi timp pentru vindecarea eventualelor răni şi ia aminte la mesajele subtile pe care le primeşti, la răspunsurile date întrebărilor pe care ţi le adresezi, la ajutorul venit pe căi neştiute şi nebănuite. Numărul norocos: 2.

ADVERTISEMENT

Taur

Astăzi eşti capabil să priveşti relaţiile prin lentilele empatiei, compasiunii şi intuiţiei. Chiar de vei constata şi unele daune provocate de naivitatea cu care ai întreţinut unele relaţii, poţi vedea în egală măsură şi beneficiile. Prin urmare, este momentul să te repoziţionezi faţă de unii oameni, iar pentru asta e necesar să te asculţi. Este o zi bună şi pentru a da curs unor idei, pentru a te lăsa inspirat de succesul cuiva din preajmă sau a descoperi un aliat puternic. În ce priveşte zona financiară, începe o perioadă agitată, cu multe cheltuieli, tentaţii şi schimbări. Este un timp prielnic pentru a învăţa să-ţi valorifici calităţile. Numărul norocos: 10.

Gemeni

O dată cu intrarea lui Marte în semnul tău zodiacal, te simţi energizat, devii mai dinamic şi mai angajat în urmărirea propriilor interese şi satisfacerea propriilor nevoi. Chiar dacă există tendinţa de a risipi multă energie prin nerăbdare, impulsivitate, disiparea atenţiei şi oscilarea între mai multe opţiuni, eşti ajutat de intuiţie şi de o serie de abilităţi dezvoltate în ultima vreme. Contextul astral te susţine în identificarea mijloacelor şi soluţiilor care să te conducă spre stabilitate şi succes. Alegerile făcute acum pot avea ecouri benefice pe termen lung, în plan profesional, cu condiţia să-ţi evaluezi corect resursele. Numărul norocos: 7.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi s-ar putea să te simţi ca şi când ai sta pe un butoi cu pulbere. Ai acumulat nemulţumiri şi frustrări, iar acum e musai să găseşti o cale pentru a le elibera. Primul pas este să te întrebi care aspiraţii sunt adecvate şi care sunt doar iluzii în care ai investit timp şi încredere, care sunt relaţiile şi alianţele în care te complaci şi care sunt cele pe care te poţi baza. Luciditatea şi sinceritatea îţi pot deschide uşi nebănuite în interior şi pot scoate în evidență soluţii pe care nu le-ai văzut până acum, deşi erau la îndemână. E momentul să faci totul diferit şi să îţi schimbi viaţa. Numărul norocos: 5.

Leu

Uneori, cele mai bune alegeri sunt acelea pe care le faci după ce ai lăsat o vreme, la marinat, ideile şi intenţiile. Sau după ce ai rezolvat o problemă şi ai aşteptat să se reinstaleze claritatea în privinţa următorilor paşi de făcut. Cu alte cuvinte, dacă ai abordat cu răbdare şi înţelepciune ultimele evenimente şi experienţe, acum culegi roadele sub formă de răspunsuri, direcţii clare, soluţii. Segmentul vieţii sociale devine tot mai activ, începând de astăzi. E timpul să ieşi în lume, să revigorezi relaţii, să dai naştere unor noi idei, dar fără a-ţi epuiza rezervele energetice şi a-ţi irosi timpul încercând să împaci pe toată lumea. Numărul norocos: 14.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astăzi reuşeşti să identifici culoarul cel mai potrivit pentru a transmite un mesaj sau pentru a-ţi face cunoscute intenţiile şi activitatea. Îţi sunt bine primite ideile şi ai darul de a-i însufleţi pe ceilalţi şi a-i convinge să ţi se alăture într-un proiect. Se pot concretiza colaborări şi alianţe pe termen lung. De astăzi, în zona carierei, instrumentele cele mai eficiente pentru succes se vor dovedi a fi: cuvântul, parteneriatul și informaţia. Inteligent şi cumpătat folosite, dincolo de aşteptări nerealiste, acestea îţi pot aduce rezultate neaşteptate în curând. Numărul norocos: 3.

Balanță

Contextul astral de astăzi te sprijină să găseşti culoarul de acţiune care se pliază cel mai bine pe abilităţile şi competenţele tale, astfel încât să obţii rezultate palpabile pe termen lung, atât profesional cât şi financiar. Vor mai exista şi obstacole, ori îţi vei da seama că ai nevoie să mai studiezi ceva, să obţii un atestat sau să-ţi actualizezi bagajul de informaţii şi relaţii. Totuşi, simţi că poţi palpa rezultatele, că ceva se întrevede în urma eforturilor şi muncii depuse. Numărul norocos: 15.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Pentru tine, este o zi a creativităţii şi inspiraţiei. Astrele sunt frumos şi puternic aspectate, furnizându-ţi energie creatoare, stimulându-ţi intuiţia, aducând claritate în ce priveşte proiectele în care te implici. Începând de astăzi, urmează o perioadă în care te vei implica activ în demersuri ce ţin de asigurări, credite, taxe, partaje sau stabilirea unor procente clare de câştig în cadrul unui parteneriat. Numărul norocos: 9.

Săgetător

Contextul astral se va afla astăzi în zona sufletului şi căminului, desenând un cadru propice pentru aflarea unor răspunsuri, revelarea unor soluţii uşor de aplicat pentru păstrarea echilibrului material, restabilirea armoniei în familie. Se anunţă începutul unei perioade dinamice în ce priveşte colaborările, parteneriatele şi relaţiile oficiale în general. Se pot naşte conflicte sau poţi fi pus în situaţia de a-ţi apăra drepturile sau imaginea. Inclusiv în relaţia de cuplu, se dau cărţile pe faţă şi ies la iveală o serie de nemulţumiri. Aşadar, este nevoie de înţelepciune şi tact. Numărul norocos: 11.

Capricorn

Astăzi ai ocazia să consolidezi şi să dezvolţi, pe principii sănătoase, relaţii de prietenie sau colaborări. E valoros mai ales faptul că poţi înţelege, în sfârşit, gesturile unor oameni din anturajul apropiat şi te poţi împăca cu ele. De asemenea, în sectorul muncii, urmează o perioadă destul de agitată, cu schimbări şi muncă multă. Este posibil să se ivească oportunităţi noi de dezvoltare a activităţii profesionale, însă e de preferat să selectezi atent sarcinile şi responsabilităţile pe care ţi le asumi, astfel încât să nu alergi după doi iepuri odată şi să te epuizezi inutil. Numărul norocos: 4.

Vărsător

Contextul astral de astăzi te învaţă să-ţi foloseşti inteligent resursele, astfel încât să obţii rezultatele dorite, în ce priveşte cariera şi câştigurile materiale. Cu cât intenţiile sunt mai curate şi mai aproape de ceea ce simţi, cu atât mai repede le vei materializa. Pe de altă parte, vei fi cuprins de un elan creator sau chef de joacă, aventură şi distracţie. Totuși, flirturile, derapajele sentimentale, tendinţa de a abuza de farmecul personal pot conduce la consecinţe neplăcute, aşa că e nevoie de echilibru şi cumpătare. Numărul norocos: 13.

Pești

Te numeri printre cei direct vizaţi de configuraţia astrală de astăzi, în sensul că primeşti inspiraţia de care ai nevoie şi găseşti şi contextul potrivit în care să-ţi aşezi dorinţele pentru a le materializa. S-ar putea să descoperi că ai aliaţi puternici, că există oameni cu influenţa şi experienţa gata să te sprijine în demersurile tale sau că soluţiile îţi erau la vedere de mult timp. Instrumentul cel mai de preţ cu care vei crea în următoarea perioadă este imaginaţia, aşa că foloseşte-te de ea, mai ales că dispui de acest atuu cu vârf şi îndesat. Numărul norocos: 1.

ADVERTISEMENT