Life

Sfatul zilei de 16 mai 2020. Racul trebuie să fie un observator vigilent al propriei vieți

15.05.2020 | 11:50
Sfatul zilei de 16 mai 2020 Racul trebuie sa fie un observator vigilent al propriei vieti
La începutul acestui weekend, nativii din zodia Rac trebuie să se aplece asupra aspectelor mai puțin pozitive din viețile lor. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 16 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Rac. Asta pentru că ai timpul necesar să reflectezi asupra aspectelor mai puțin plăcute din viața ta și să faci ceva să le îndrepți. Le-ai arătat tuturor că ai calitățile unui fin observator, așa că folosește-le și în scop personal.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 16 mai

Berbec

O zi foarte încărcată pentru tine, astăzi. Surplusul de energie te poate face să explodezi când îţi este lumea mai dragă ori să epatezi fără motiv. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi să nu depăşeşti limitele bunului simţ, căci este o zi în care riscul este mai sporit decât de obicei. Singura şansă de folosi această energie în mod constructiv este să fii creativ. Numărul norocos: 6.

ADVERTISEMENT

Taur

Fanatismul nu te va ajuta foarte mult astăzi, mai ales în ceea ce priveşte locul de muncă. Nici impulsivitatea, nici neliniştea interioară. Toate acestea nu vor face altceva decât să-ţi fie motiv pentru un consum foarte mare de energie şi putere interioară, resurse pe care cu greu le vei recupera ulterior. În schimb, poate că ar fi mai bine dacă ai conștientiza că şi compromisul face parte din viaţă câteodată. Numărul norocos: 13.

Gemeni

O zi în care te poţi îndrăgosti foarte uşor, mai ales dacă încerci să găseşti experienţe noi şi nemaiîntâlnite până acum, în oricare dintre locurile în care ajungi. Riscul este acela al pierderii lucrurilor concrete ori al relaţiilor stabile pe care deja le ai. Foloseşte-te de noile energii pe care le simţi într-o manieră mai potrivită caracterului tău înţelept. Spre exemplu, practică hobby-ul preferat. Numărul norocos: 2. Rac De preferat este ca în această zi să fii un observator vigilent al propriei vieţi. Să nu te bazezi nici pe prieteni, nici pe sfătuitori, nici pe cei din familie, în special în cazul problemelor legate de familie şi de membrii acesteia. Ia deciziile ferme care se impun, de unul singur şi numai în momentul în care deja ai înţeles ce anume se întâmplă în jurul tău. Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Leu

Astăzi, fii cu băgare de seamă, în ceea ce priveşte anturajul în care te afli şi ce anume transmiți celor din jur. Încearcă să nu te laşi dus de val, concepând planuri de viitor fără noimă sau imposibil de realizat, şi, pe de altă parte, asigură-te că ceea ce comunici celorlalţi este şi ceea ce gândeşti. Minciuna are picioare scurte, nu uita acest proverb! Numărul norocos: 7.

Fecioară

Ar fi foarte bine dacă astăzi nu ai cheltui mai mult decât se impune şi dacă tot ceea ce ai achiziţiona sunt lucruri vitale. Cum ar fi produsele alimentare sau cărțile, spre exemplu. În încercarea de a-ţi face traiul mai interesant, sau de a-ți răsplăti într-un anume fel eforturile depuse până acum, ai putea arunca cu banii în stânga şi în dreapta, apelând astfel la terapia prin shopping. Care, deși teoretic este mai la îndemână, practic îţi provoacă o mare gaură în buget, atunci când te laşi condus de instinct. Numărul norocos: 14.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu este o zi favorabilă semnării și parafării contractelor. În schimb, este o zi în care ai putea fi pus faţă în faţă cu propriile metehne, văzute în schimb, în felul în care ceilalţi se comportă. Nu uita că legea atracţiei funcţionează foarte bine pe acest pământ, deci dacă vrei să trăieşti într-o lume perfectă, înconjurat de oameni minunaţi, trebuie ca, mai întâi, tu să fii caracterizat în acest fel. Numărul norocos: 10.

Scorpion

Astăzi, începi a-ţi observa partenerii sau asociaţii dintr-o altă perspectivă, diferită decât cea de până acum. Pe de altă parte, ești dispus să împarţi volumul de muncă cu aceştia. Ceea ce, pentru tine, înseamnă mai mult timp liber. Timp care ar putea fi foarte bine folosit încercând să-ţi schimbi destinul, canalizându-ţi energia către scopuri nobile şi măreţe, savurând în acelaşi timp atmosfera neconvenţională în care te afli. Numărul norocos: 12.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să îţi spun cine eşti! Recunoşti proverbul? Astăzi, ar fi foarte bine dacă nu ţi-ai deschide sufletul în faţa oricui îţi apare în cale. Prietenii adevăraţi se numără pe degetele de la o mână, în schimb, amicii sunt nenumăraţi. Ironic este faptul că îţi poţi face foarte mulţi prieteni în acest moment. În ceea ce priveşte cariera profesională, ar fi bine dacă ai acţiona cumpătat şi nu în urma reacţiilor de moment. Numărul norocos: 4.

Capricorn

Libertatea devine cel mai important obiectiv de atins pentru tine. Dintr-o dată, nu mai suporţi niciun fel de constrângere, fie ea de natură mentală, estetică ori spirituală. Pe de altă parte, abordarea ta metodică este ameninţată și astfel se impune o schimbare de atitudine şi de regândire a strategiilor tale. Ar fi bine, totuşi, să rămâi ancorat în planul fizic, căci vei avea nevoie de stabilitate cât de curând. Numărul norocos: 1.

Vărsător

Flirturile şi cheful de a fi îndrăgostit vor năvăli în viaţa ta dintr-o dată. Ceea ce este de bun augur, căci îţi ocupă timpul rezervat soluţionării unor probleme închipuite. Cu alte cuvinte, relaxează-te acum, căci în curând va trebui să îţi dedici întreaga atenţie unor surprize mai mult sau mai puţin plăcute. Pregăteşte-te să te aduni pentru a te concentra asupra unui singur scop, definitoriu pentru tine. Numărul norocos: 5.

Pești

Ziua de astăzi ar trebui să o dedici domeniului profesional. Pune-ți întrebarea și totodată încearcă să și răspunzi, cu cine anume ar fi bine să ai de-a face sau să te asociezi în ceea ce priveşte cariera ta. Vestea bună este aceea că familia te susţine, indiferent de deciziile pe care le iei, iar acest lucru te va ajuta să te dezvolţi în continuare. Încearcă să devii un om mult mai bun, să-ţi înţelegi prietenii şi deciziile pe care aceştia le iau. Compasiunea este definitorie pentru semnul tău solar! Numărul norocos: 9.

ADVERTISEMENT