News
notix pixel id

Sfatul zilei de 20 iunie 2019 pentru fiecare zodie. Gemenii și Leii au parte de surprize plăcute

19.06.2019 | 16:00
Sfatul zilei de 20 iunie 2019 pentru fiecare zodie. Gemenii și Leii au parte de surprize plăcute
Sfatul zilei de 20 iunie 2019. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de 20 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului. Află ce te îndeamnă astrele să faci astăzi. Conform astrologilor, ziua de joi, 20 iunie, va fi una extraordinară în special pentru Gemeni și Lei. Lucrurile se așază pe un făgaș normal pentru acești nativi din toate punctele de vedere.

Sfatul zilei de 20 iunie 2019 pentru zodia ta + numărul tău norocos

Berbec: Poartă discuțiile în contradictoriu folosind un ton coborât. Nu are dreptate cel care țipă mai tare și așa nu vei ajunge niciodată la vreo concluzie benefică pentru lămurirea dilemelor tale. Numărul norocos al zilei: 12.

Taur: Pune-te la curent cu ultimele evoluții în sectorul în care îți desfășori activitatea și fă tot ce este de cuviință pentru a nu te trezi nepregătit. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT
Astrele au sfaturi pentru zodii. Sursa foto: pixabay.com

Gemeni: Ai parte de o surpriză cu totul colosală azi. Cineva vine și îți dă imboldul de care aveai nevoie. Nu îți fie teamă să schimbi ce știi că nu mai funcționează. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Cine știe ce e în sufletul tău nu te tachinează. Prietenii adevărați nu te vor chinui cu tot felul de întrebări care îți fac rău. Stai departe de astfel de oameni. Numărul norocos al zilei: 5.

ADVERTISEMENT

Leu: Primești tot felul de cadouri nesperate și asta te face să te simți extraordinar. Bucură-te de această zi însorită precum sufletul tău. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară: Nu te descumpăni în fața neajunsurilor financiare, ci încearcă să privești lucrurile cu mai multă rațiune. Știi bine că e doar o etapă de trecut. Numărul norocos al zilei: 13.

ADVERTISEMENT

Balanță: Nu căuta chichițe peste tot, nu te lăsa păcălit de spiritul tău justițiar, căci uneori poate da greș, iar consecințele nu au cum să fie plăcute deloc. Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion: Lasă de la tine dacă vezi că interlocutorul nu știe ce înseamnă un dialog adevărat. Nu te consuma pentru toate problemele. Numărul norocos al zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Rupe-te de grupurile toxice, chiar și dacă în anumite cercuri sunt persoane din familie. Nu merită să suferi pentru că unii oameni au răutatea injectată în sânge. Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn: Nimic nu se compară cu o zi în care poți să îți faci și tu planurile în tihnă. Bucură-te de oportunitățile acestei zile. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Stai în banca ta și nu îți adjudeca merite pe care știi că nu le ai. Numărul norocos al zilei: 6.

Pești: Fă concesii doar persoanelor care te-au ajutat sau care reprezintă o garanție morală pentru tine. Numărul norocos al zilei: 7.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri