Life

Sfatul zilei de 21 iulie 2020. Peștii ar trebui să evite certurile

20.07.2020 | 12:12
Sfatul zilei de 21 iulie 2020 Pestii ar trebui sa evite certurile
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 21 iulie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, așa că pregătește-te de pe acum pentru provocări în viața profesională. Proiectele apar unul după altul tocmai acum, când gândul îți zboară la mare, soare și vacanță alături de cei dragi.

Nu dispera, va veni și acel moment. Trebuie doar să ai puțină răbdare. Dacă lași toate aceste lucruri mărunte să te afecteze, devii irascibil și riști să provoci conflicte cu persoanele care nu vor decât să te ajute.

ADVERTISEMENT

Renunță la această atitudine, mai ales în cazul în care te numeri printre nativii din zodia Pești. Graba strică treaba, știi foarte bine, așa că încearcă să cântărești cu mare atenție fiecare afirmație. Nu de alta, dar pot apărea tensiuni în relația cu persoana iubită.

Așa arată sfatul zilei de marți, 21 iulie

Berbec

Impulsiv şi nerăbdător, rişti episoade ale unui film nedorit, vizavi de membrii familiei tale. Probabil că vei fi iertat şi de data aceasta, deoarece toţi ştiu cu cine au de-a face. Mai ales dacă intenţiile tale nu sunt rele. În ceea ce priveşte cariera, nu te grăbi să părăseşti incinta şi nu-ţi dori cu orice preţ să fugi în lume, mai bine tratează totul cu detaşare şi încearcă să comunici deschis cu superiorii tăi. Numărul norocos: 6.

ADVERTISEMENT

Taur

„Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti.” Un proverb care funcţionează pentru tine în această zi. Funcţionează chiar foarte bine, căci puţini sunt cei pe care-i agreezi în jurul tău. Preferi să nu răspunzi nici invitaţiilor, nici provocărilor. În definitiv, ambianţa este foarte importantă pentru bunul mers al vieţii tale şi pentru confortul tău. Dacă nu te simţi bine într-un context, părăseşte locul cu pricina! Numărul norocos: 13.

Gemeni

Oricât de banale ar fi planurile tale de viitor în ceea ce priveşte finanţele, acestea devin excentrice în momentul în care îţi verifici contul. Nu este o zi bună pentru investiţii şi nici o perioadă propice schimbărilor. Singura scăpare este detaşarea, absenţa enervării şi încercarea de a face totul atât de bine cât îţi poţi permite. Păstrează-ţi simţul umorului, s-ar putea să fie singura dintre caracteristici care-ţi face viaţa mai frumoasă. Numărul norocos: 3.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu eşti în apele tale astăzi, iar corăbiile nu mai au de mult timp vânt prielnic. Nici partenerii, asociaţii sau prietenii foarte apropiaţi nu mai sunt ce-au fost, deci nu poţi plânge pe umărul acestora. În loc să cedezi, poate că ar fi mai bine dacă ai încerca să dai tot ceea ce ai mai bun din tine, respectând deciziile celor din jurul tău şi nejudecându-i pe cei care par a-ţi vrea răul. Pur şi simplu, este doar una dintre zilele nefavorabile. Numărul norocos: 12.

Leu

O zi în care ai tendinţa de a te simţi singur, eliminat din viaţa prietenilor tăi, poate chiar din cauza volumului mare de muncă sau al unor situaţii care te consumă fizic mai mult decât este cazul. Încearcă să rămâi optimist, deoarece, spre sfârşitul zilei, odihna binemeritată, într-un ambient plăcut, te va aştepta. Delectează-te cu o piesă de teatru sau cu un concert live, dacă ai ocazia. Numărul norocos: 9.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Renunţă la a mai da naştere unor scenarii de telenovele pe care şi specialiştii ar fi invidioşi. Concentrează-te pe ce ai de lucru sau de învăţat şi păstrează-ţi energia pentru lucruri mai serioase. Rămâi înconjurat de prieteni şi ascultă-le sfaturile, căci singurătatea nu îţi este de folos astăzi. Analizează-ţi rolul în situaţia în care te afli şi caută noi soluţii pentru a-ţi îmbunătăţi imaginea şi viaţa. Numărul norocos: 15.

Balanță

Nu eşti obligat, astăzi, să hotărăşti în care dintre tabere îţi vei trăi viaţa, de acum încolo. Este o zi a meditaţiei, a relaxării şi a dobândirii liniştii interioare. Nu le permite celor din jurul tău să îţi stabilească termenii în care să îţi trăieşti viaţa. Pe de altă parte, încearcă să faci mici transformări de ambient în ceea ce priveşte căminul tău. Îmbunătăţeşte-ţi condiţiile de unul singur. Numărul norocos: 1.

Scorpion

O zi în care încerci să fii pe placul celor din jur. Încerci să-i împaci pe toţi, însă rişti să uiţi de ce anume ai nevoie cu adevărat. Încearcă să nu pierzi controlul propriei ambarcaţiuni, căci mateloţii tăi nu par a mai vrea să aibă grijă de munca vechiului marangoz, singura ta bogăţie, de altfel. Delectează-te cu un vin bun, într-o companie cel puţin plăcută, căci te aşteaptă zile complexe. Numărul norocos: 13.

Săgetător

Nu prea ai noroc, astăzi, în cea ce priveşte oamenii cu care ai interacţionat în trecutul recent, supărându-i. Cumva, astăzi le vine apa la moară şi nu toţi vor trece peste cuvintele spuse la mânie sau din dorinţa ta de a fi ironic. Ceea ce presupune că este nevoie să aduci la suprafaţă umorul tău proverbial. Sinceritatea îţi poate face din orice inamic un prieten, atât timp cât păstrezi o urmă de diplomaţie în exprimare. Numărul norocos: 5.

Capricorn

O zi în care furtuna din privirea ta şi intensitatea cu care te implici în orice acţiune ar face invidios chiar şi pe cel mai aprig nativ. Pe de altă parte, nu uita că dacă semeni vânt, culegi furtună. Ceea ce te obligă să păstrezi o oarecare distanţă faţă de cei care nu îţi sunt pe plac şi să îi ierţi pe cei care îţi sunt apropiaţi, dar care par a nu fi atenţi sau interesaţi la/de ceea ce se întâmplă cu tine. Nu ceda tentaţiilor. Numărul norocos: 6.

Vărsător

Cel mai bine ar fi să treci direct la treabă, încă de când începe ziua. Pentru că dacă începi şi te gândeşti la tot ceea ce ai de făcut, te îngrozeşti şi numai faci nimic. Încearcă să nu fi împrăştiat şi nici să îţi dispersezi atenţia în mai multe direcţii. Cei din jur se pot descurca foarte bine şi fără ajutorul tău, nu le mai purta de grijă. În rest, aminteşte-ţi că faptele vorbesc. Numărul norocos: 2.

Pești

Graba strică treaba. Se ştie din bătrâni acest lucru. O zi în care este indicat să nu iei parte la nicio ceartă sau neînţelegere, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile de dragoste sau copiii. Mulţi dintre cei din jurul tău îşi doresc să aibă parte de atenţia ta, încercând să o câştige cu orice preţ. Nu te lăsa manipulat şi aminteşte-ţi că dacă tu eşti calm, atunci şi cei cu care interacţionezi se vor simţi liniştiţi. Numărul norocos: 9.

ADVERTISEMENT