News

Sfatul zilei de 23 iunie 2019 pentru fiecare zodie. Leii primesc declarații de dragoste

22.06.2019 | 17:00
Sfatul zilei de 23 iunie 2019 pentru fiecare zodie Leii primesc declaratii de dragoste

Citește sfatul zilei de 23 iunie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Este una dintre zilele în care pentru multe zodii vor avea loc întâlniri frumoase, sfera comunicării fiind intensă în ultima zi din săptămână. Leii primesc declarații de dragoste, iar Fecioarele pun la cale un mare plan în secret, un plan care îi va uimi pe toți când va vedea lumina zilei.

Sfatul zilei de 23 iunie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Învață să împarți ce ai, Egoismul nu te va duce departe, chiar dacă acum te bucuri de anumite lucruri pe care, e drept, le-ai obținut prin trudă. E timpul să fii puțin mai altruist. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Pune-te la curent cu ultimele noutăți dacă vrei să ai succes în domeniul tău. Dai dovadă de multă ambiție și vei fi apreciat pentru asta. Numărul norocos al zilei: 10.

Gemeni: Nu căuta nod în papură și încearcă să fii mai conciliant cu persoana iubită. Este momentul să dovedești că ești împăciuitor. Numărul norocos al zilei: 7.

Racii trebuie să pună osul la treabă și să lase vorba. Sursa foto: pixabay.com

Rac: Teoria ca teoria, dar practică te omoară. Ar fi indicat să exersezi mai mult și să lași pălăvrăgeala la o parte. Implică-te. Fii proactiv. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Nu te compara cu alții dacă știi care este valoarea ta. Acordă mai multă atenție partenerului de viață, care azi te surprinde cu mesaje frumoase. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Taci și faci, iar asta e foarte bine dacă ai încredere în proiectul tău. Nu dezvălui nimănui ce pregătești, ci lasă rezultatele să vorbească de la sine. Numărul norocos al zilei: 12.

Balanță: Lasă de la tine dacă vezi că oamenii din jurul tău nu țin la glume. Unele remarci pe care le faci pot fi interpretate. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion: Nu lua în seamă răutățile celor din jur. Treci mai departe și nu băga în seamă cuvintele urâte pe care unii le șușotesc despre tine pe la spate. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Nu da bir cu fugiții în situația în care te trezești azi, mai ales că ai căutat o confruntare, în mod tacit, cu anumite persoane. Înfruntă-ți inamicii cu argumente. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Ai tendința de a te lega la cap chiar dacă nu te doare capul, iar azi te bagi în tot felul de belele. Nu îți mai face scenarii aiurea. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător: Dacă vrei să rupi legăturile cu oamenii care îți fac rău, ce mai aștepți? De ce te chinui singur? Numărul norocos al zilei: 4.

Pești: Numără bine banii pe care îi ai în portofel pentru că pot apărea cheltuieli neașteptate pe parcursul zilei. Numărul norocos al zilei: 13.