News

Sfatul zilei de 23 mai 2019. Două zodii au parte de momente confuze din punct de vedere sentimental

23.05.2019 | 08:57
Sfatul zilei de 23 mai 2019 Doua zodii au parte de momente confuze din punct de vedere sentimental

Citește sfatul zilei de 23 mai 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Unii dintre nativi fo face față unei zile destul de complicate din toate punctele de vedere. Este o zi plină de provocări, în special pentru zodiile Rac și Scorpion. Unele decizii trebuie luate în timp util.

Sfatul zilei de 23 mai 2019 pentru zodia ta:

Berbec

Ai grijă cu cine stai de vorbă azi și ce fel de secrete vrei să scoți la iveală. Este cazul să fii ceva mai reticent, căci nu toată lumea are deschiderea pe care o ai tu față de anumite subiecte. Stai în banca ta și analizează cu atenție fiecare mutare. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur

Pune-te mai mult în locul celorlalți și ridică anumite întrebări la fileul colegilor. Ești determinat să faci schimbări importante, dar fără aprobarea celor din jur nu ai cum să reușești. Numărul norocos al zilei: 10.

Unele zodii trebuie să învețe să spună nu, chiar și în dragoste. Sursa foto: pixabay.com

Racilor, ieșiți din starea depresivă!

Gemeni

E o zi în care pot avea loc multe surprize. Cineva te surprinde într-un mod plăcut, total neașteptat. Ai parte de câteva momente frumoase din punct de vedere profesional căci primești vești bune de la un partener. Fii încrezător. Numărul norocos al zilei: 11.

Rac

Criza emoțională în care te scufunzi nu îți face deloc bine. Ieși cu prietenii în oraș, apucă-te de făcut lucruri care să îți dea un alt tonus. Nu îți plânge de milă oricât de dificil e să treci peste o ruptură. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu

Ai atâta energie încât nu ar fi să le dai și celorlalți măcar 10% din pozitivitatea ta. Bucură-te de realizări alături de oamenii de lângă tine. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară

Gândurile tale se îndreaptă către mări și țări. Ești extrem de ambițios și faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți atinge marele scop în viață. Ai parte de o zi plină de meditații, plină de profunzime. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță

Pornești la un drum nou cu multe frici și cu puține certitudini. Este normal să fie așa, dar încearcă să nu te lași influențat de gândurile negre. Numărul norocos al zilei: 5.

Scorpion

Trebuie să înveți să spui și nu, oricât de mult rău ar presupune acest refuz pentru anumite persoane. Iubește-te mai mult. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător

Duci o luptă interioară pe care o va câștiga întotdeauna latura ta cea mai puțin explorată. Te redescoperi și ai în plan schimbări fundamentale în viața ta. Numărul norocos al zilei: 3.

Capricorn

Treci cu bine peste toate provocările de la locul de muncă, dar parcă te încearcă un sentiment de regret, un soi de melancolie inexplicabilă. Dacă nu te mulțumește atmosfera de la actualul loc de muncă, știi ce ai de făcut. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător

Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Dacă nu există ceva suficient de puternic care să te țină să bați pasul pe loc, ce mai aștepți? Numărul norocos al zilei: 8.

Pești

Nu amâna anumite termene și fă astăzi tot ce îți stă în putere. Mâine s-ar putea să fie cam târziu. Numărul norocos al zilei: 22.