Life

Sfatul zilei de 23 mai 2020. Gemenii trec printr-un moment dificil

22.05.2020 | 16:13
Sfatul zilei de 23 mai 2020 Gemenii trec printrun moment dificil
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 23 mai, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni. Asta pentru că ai senzația că toate eforturile din ultima perioadă au fost sortite eșecului. Devii irascibil, începi să arunci cu vorbe grele în stânga și în dreapta, riscând să strici relații care până acum păreau de neclintit. Încearcă totuși să te liniștești și să vezi partea plină a paharului. Ia orice înfrângere ca pe un pas înainte și lucrurile bune nu vor întârzia să apară.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 23 mai

Berbec

Astăzi este posibil ca unele provocări, fie legate de bani, fie de neînțelegeri parteneriale, să fie generatoare de stres şi frustrare. Cu toate astea, vei dispune de capabilitatea de a găsi soluţii eficiente și de a observa rolul subtil al acestor experienţe, care mai târziu se va dovedi benefic. Pe de altă parte, poţi vedea care este raportul între resursele folosite şi ceea ce primeşti în schimb. Dacă nu eşti mulţumit, poţi modifica acest raport, fiind mult mai conştient de valorile tale. Numărul norocos: 14.

ADVERTISEMENT

Taur

Pentru tine, ziua de astăzi poate aduce tensiuni în cadrul relaţiilor sentimentale şi parteneriatelor în afaceri. Eşti sensibil la orice dezaprobare pe care o auzi sau o simţi, interpretând-o ca pe o încercare de subminare a autorităţii. Este posibil ca cei din jur să-ţi apese butoanele dureroase într-o manieră subtilă dar puternică, iar reacţiile tale să fie de fapt izvorâte din refuzul de a privi în interior şi de a-ți depista propriile temeri. Dacă te regăseşti în acest context, aminteşte-ţi că orice obstacol întâlnit te ajută să te reevaluezi şi să transformi în bine ceea ce nu funcţionează. Numărul norocos: 3.

Gemeni

Este posibil ca astăzi să fii cuprins de sentimentul că baţi pasul pe loc şi să te confrunţi cu anumite blocaje în ceea ce priveşte activitatea de la locul de muncă şi relaţiile cu colegii sau subalternii. Însă, oricât de tentat ai fi să critici sau să învinovăţeşti pe alţii, uită-te la partea bună a lucrurilor. S-ar putea, astfel, să vezi ce alegeri te-au adus în punctul acesta şi ce mai poţi schimba în abordare pe viitor. Neplăcerile pot viza zona sănătăţii, ca un semnal de alarmă că este timpul să te aliniezi cu dorinţele tale autentice şi să renunţi la unele obiceiuri toxice. Numărul norocos: 12.

ADVERTISEMENT

Rac

O zi care te provoacă să găseşti un nou punct de echilibru în relaţiile tale apropiate, fie că e vorba de relaţia cu persoana iubită, cu copiii sau cu prietenii apropiaţi. E posibil să ai sentimentul că oferi mai mult decât primeşti, că nu eşti privit şi tratat în conformitate cu intenţiile tale bune. De fapt, tot ce se întâmplă îţi este util, prin aceea că te ajută să te vezi, să-ţi acorzi mai multe atenţie şi să înţelegi că, oricât te-ai strădui să faci pe plac, nu vei fi împăcat cu sine până nu vei fi aşa cum simţi. Numărul norocos: 5.

Leu

Astăzi, dorinţa ta de linişte şi intimitate se află în opoziţie cu responsabilităţile profesionale, activităţile pe care ţi le-ai asumat şi eventualele presiuni pe care le simţi în sfera carierei profesionale. Prin urmare, se impune să echilibrezi cele două planuri, găsindu-ţi timp pentru relaxare şi autoîngrijire. În plus, ai nevoie de timp pentru a înţelege ce mesaj au pentru tine experienţele recente, în ce direcţie te îndrumă acestea şi la ce e nevoie să renunţi acum, pentru a lăsa loc noului în viața ta. Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi în care îţi sunt testate convingerile, credinţa, integritatea. Unele obstacole întâmpinate în drumul tău au rolul de a-ţi arăta că nu ai toate detaliile despre un proiect, că nu stăpâneşti bine anumite informaţii şi că este nevoie să mai înveţi ceva, să mai acumulezi date. Obstacolele şi neplăcerile pot fi legate de demersuri juridice, acte, relaţii cu anumite instituţii. Prin urmare, astăzi nu forţa lucrurile în niciun fel, ci aşteaptă să te clarifici pentru a acţiona în cunoştinţă de cauză. Numărul norocos: 1.

Balanță

În continuare, atenţia îţi este îndreptată către zona acumulărilor materiale, concentrându-te mai degrabă pe conservare decât pe mijloace noi de câştig. Astăzi eşti provocat să găseşti nişte soluţii eficiente pentru a micşora pierderile, astfel încât să fii acoperit în situaţii neprevăzute şi să te menţii, cel puțin, pe linia de plutire. Deşi nu ai cum să eviţi nişte plăţi, măcar poţi să sistezi o serie de cheltuieli care nu sunt prioritare în acest moment. Numărul norocos: 10.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Astăzi s-ar putea să te laşi foarte uşor lezat de comportamentul restrictiv, constrângător şi rigid al celor cu care lucrezi şi interacţionezi. Cel mai greu de suportat sunt accesele de autoritate ale unei persoane cu care eşti nevoit să relaţionezi. În această situaţie, încearcă să găseşti o cale armonioasă de a-ţi expune punctul de vedere, în loc să te reprimi şi să te resemnezi, şi să înţelegi că reacţiile celorlalţi nu au neapărat legătură cu tine, ci cu temerile lor. Numărul norocos: 14.

Săgetător

E posibil să te simţi ca şi când eşti legat de mâini şi de picioare, asistând la o serie de evenimente frustrante, fără a putea interveni şi schimba ceva, în zona muncii sau a sănătăţii. De fapt, asta se şi recomandă, să te extragi din context, să priveşti de pe margine, să accepţi că unele lucruri pur şi simplu nu pot fi schimbate, mai ales când te încrâncenezi şi le forţezi. Aşadar, un prilej bun să exersezi acceptarea, asumarea consecinţelor propriilor gânduri şi acţiuni, şi chiar compasiunea pentru cei pe care acum îi consideri rău intenţionaţi. Numărul norocos: 7.

Capricorn

Tensiunile apărute sau reeditate astăzi într-o relaţie cu cineva apropiat îşi pot avea cauza în lipsa de flexibilitate manifestată de ambele părţi. Totuşi, nu încerca să tragi de o relaţie, să o menţii cu forţa în viaţa ta sau să păstrezi o formă a ei cu care te simţi confortabil. Nu uita că absolut toate lucrurile sunt supuse schimbărilor şi transformărilor, din când în când, aşa că e posibil ca acesta să fie un astfel de moment. Probabil că a venit timpul să schimbi tu ceva, să acţionezi în sensul rezultatelor dorite, în loc să aştepţi de la celălalt să fie exact cum îți dorești. Numărul norocos: 2.

Vărsător

Comoditatea sau disiparea în mai multe direcţii simultan te pot opri să acţionezi în sens benefic, cu precădere în ceea ce priveşte sfera profesională. Alegerile tind să fie dictate de câştigul disponibil sau de teama că ai putea pierde ceva (credibilitate, putere, poziţie). Aşadar, eşti tentat să dai înapoi în faţa unor oportunităţi sau să renunţi la o idee care zilele trecute ţi se părea foarte inspirată. În acest context, o întrebare ajutătoare la care să-ţi răspunzi este: „Ce alegere mă conduce mai aproape de ceea ce vrea inima mea?”. Numărul norocos: 13.

Pești

Contextul acestei zile testează principiile şi valorile în care crezi. Există predispoziţie către anumite compromisuri, din dorinţa de a o lua pe scurtătură şi a obţine mai repede beneficiile pe care le ţinteşti. Prin urmare, este nevoie de răbdare şi, mai ales, de ascultare interioară, pentru a rezista influenţelor din exterior, nu tocmai susţinătoare şi favorabile. Dacă vin spre tine veşti sau propuneri, asigură-te mai întâi că sunt corecte, clare şi benefice! Numărul norocos: 4.

ADVERTISEMENT