Life

Sfatul zilei de 24 mai 2020. Taurii primesc un cadou neașteptat

23.05.2020 | 14:13
Sfatul zilei de 24 mai 2020 Taurii primesc un cadou neasteptat
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 24 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Taur. Ai parte de energii pozitive pe toată durata zilei și reușești să duci la îndeplinire orice sarcină, chiar dacă poate părea dificilă. Unde mai pui că primești un cadou neașteptat, așa că lasă-te surprins.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 24 mai

Berbec

Probabil că astăzi vei fi persoana aflată în centrul atenţiei. Şi nu pentru vreo boacănă ori idee trăsnită, ci pentru faptul că îi vei face pe toţi să râdă. Popularitatea ta creşte şi oamenii te vor percepe într-o lumină cu totul nouă, drept o persoană minunată şi prieten de nădejde. Este o zi în care eşti obligat să te refaci rapid, evită a-ţi plânge de milă. Numărul norocos: 5.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o zi în care totul va decurge aşa cum ţi-ai dorit. Unde mai pui că s-ar putea să primeşti şi un cadou minunat, ceva la care nici măcar nu te aşteptai. Numai că, pentru a-ţi spori şansele şi mai mult, ar fi ideal dacă te-ai implica mai mult pentru viața ta, acţionând în conformitate cu planurile tale, neaşteptând totul de la sine. Numărul norocos: 13.

Gemeni

Ai mai multă energie decât de obicei, iar astăzi poţi duce la bun sfârşit cu uşurinţă tot ceea ce ţi-ai propus. O zi perfectă, se poate spune. Este foarte important ca în această zi să îţi păstrezi echilibrul şi simţul măsurii în tot ceea ce faci, deci evită excesele. Ai foarte mare încredere în forţele tale și simți că poţi muta munţii din loc, doar cu puterea gândului. Bucură-te! Numărul norocos: 2.

ADVERTISEMENT

Rac

Lucrezi foarte bine alături de prieteni sau de persoanele situate în înalta societate. Ai darul de a atrage de partea ta persoane care te ajută necondiţionat (atunci când este cazul) şi care îţi susţin punctele de vedere, împărtăşindu-ţi opiniile. Ești inspirat atunci când vine vorba de alegeri dificil de făcut, deci, profită de ocazie şi încearcă să-ţi îmbunătăţeşti viaţa. Numărul norocos: 15.

Leu

O zi în care romantismul îţi parfumează cu arome ademenitoare viaţa de cuplu. Totuşi, indiferent cât de frumoasă pare viaţa, nu te grăbi să iei decizii cu efect pe termen lung. Dorinţa de a avea cât mai mult, fie că este vorba de sentimente, ori de posesiuni materiale, este amplificată, iar riscul de a acţiona în urma acestui impuls este crescut. Umorul îţi tine companie, zâmbeşte deci, făcându-i şi pe ceilalţi să râdă. Numărul norocos: 9.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astăzi îţi este foarte uşor să te exprimi. Îţi este extrem de facil să le spui celorlalţi ceea ce vrei să le comunici, fără menajamente şi fără să îi lezezi. O zi în care poţi impresiona pe oricine, profită de ocazie şi ieşi din anonimat. Astăzi poţi obţine rapid fie faimă, fie confortul pe care ţi le-ai dorit atât de mult. Numărul norocos: 11.

Balanță

S-ar putea ca, pe parcursul acestei zile, să întâlneşti situaţii care mai de care mai ciudate. Unele dintre acestea îţi pot provoca complexe de inferioritate, nefondate însă. O zi în care excesele, indiferent de natura acestora, ar trebui evitate cu orice preţ, deoarece pierderile anunţate de acestea sunt posibile. Numărul norocos: 2.

ADVERTISEMENT

Scorpion

În ceea ce priveşte situaţia ta financiară, suportul astral favorabil îţi poate aduce cele mai frumoase surprize. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, asigură-te că îi oferi persoanei iubite motive în plus pentru a nu te părăsi. Este rândul tău să readuci pasiunea şi fascinaţia în relaţia de cuplu. Spre seară, nu lăsa gândurile negre să-ţi năpădească orizontul. Numărul norocos: 10.

Săgetător

Este vital pentru tine să ai pentru fiecare situaţie în parte, care cere acest lucru, o strategie ireproşabilă. Se poate ca spre seară să ai parte de momente neplăcute, certuri sau neînţelegeri cu fraţii, surorile, verii sau vecinii tăi, iar ceea ce părea sigur, în cazul programului deja stabilit, să nu mai fie deloc de actualitate. O zi în care atragi de partea ta oameni deosebiţi, dar numai la suprafaţă. Numărul norocos: 6.

Capricorn

Cel mai important pentru tine este să fii adaptabil oricărei situaţii care se poate ivi la locul de muncă. Mai ales pentru că vrei să termini multe dintre proiectele demarate, iar „binevoitorii” pot apărea în orice moment, încercând a-ţi pune beţe-n roate. În cazul în care eşti şomer, astăzi este o zi favorabilă găsirii unui loc de muncă, iar dacă eşti implicat într-o relaţie de cuplu stabilă, se pot pune bazele unei legături definitive cu persoana iubită. Numărul norocos: 14.

Vărsător

Deşi ai tendinţa de a crede că ghinionul te urmăreşte şi că o soartă implacabilă este vinovată pentru monotonia vieţii tale, astăzi ai şansa de face ceva constructiv pentru tine însuţi. Trebuie doar să te concentrezi la ceea ce ai de făcut de acum încolo, la ceea ce îţi doreşti pentru a-ţi fi viaţa pe plac. Te confrunţi cu transformări interioare potenţiale, ideal fiind a nu cădea pradă depresiei. Numărul norocos: 3.

Pești

O zi în care suportul celorlalţi sau sponsorizările de orice fel ar fi acestea, sunt prezente în viaţa ta, ca surprize plăcute şi neaşteptate. Şansele de a obţine credite sunt foarte mari, iar Universul îţi dăruieşte lucrurile de care ai nevoie fără a cere nimic în schimb. Astăzi, există și posibilitatea să afli că vei moşteni ceva de foarte mare valoare. Numărul norocos: 8.

ADVERTISEMENT