News

Sfatul zilei de 24 mai. O zodie are doar motive de bucurie, vineri

23.05.2019 | 21:26
Sfatul zilei de 24 mai O zodie are doar motive de bucurie vineri

FANATIK vă aduce sfatul zilei de 24 mai 2019! Leii trebuie să gândească mai mult, înainte de a vorbi, deoarece își pot face inamici foarte ușor. Mulți dintre aceștia s-ar putea chiar să aibă dreptate!

Așa arată sfatul zilei de 24 mai 2019 pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii primesc o veste bună astăzi. Trebuie să te bucuri de această veste și să cauți cumva să profiți din plin de ea!  Numărul norocos al zilei: 8.

Taur

Taurul trebuie să se gândească la el în primul rând și să nu se lase ănduplecat de cererile celor din jur, indiferent cât ar insista. Numărul norocos al zilei: 9.

Sfatul zilei de 24 mai
Sfatul zilei de 24 mai pentru unele zodii: relaxati-va!

Gemeni

Te plângi prea mult că nuai timp să faci ceea ce îți place. Trebuie să vezi din mai multe unghiuri această problemă și să vezi care este cauza. Numărul norocos al zilei: 7.

Rac

Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu în ce privește munca, deoarece șeful tău începe să-și facă o impresie greșit despre tine. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu

Trebuie să te stăpânești căci riști să spui lucruri nedorite cu care poți face mult rău celor din jur. Numărul norocos al zilei: 13.

Fecioară

Ai atâtea vești bune și atâtea motive de bucurie încât ar fi păcat să nu privești partea bună a lucrurilor. Numărul norocos al zilei: 11.

Balanță

Ești ca un adevărat psiholog pentru toți prietenii tăi, iar acest lucru nu rămâne neobservat. Cu toții te apreciază și pentru discreția ta! Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion

Fii vesel, lasă necazurile la o parte. Bucură-te de viață și bucură-te de oamenii minunați din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 12.

Săgetător

Greșești când emiți tot felul de ipoteze, când ai în vedere niște lucruri despre care doar intuiești vag. Documentează-te mai mult, înainte de a-ți da cu părerea! Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn

Trebuie să lași în urmă trecutul, cum este normal. Trăiește în prezent, deoarece ai pentru cine și fii mai vedel! Nu se știe ce îți va rezerva viitorul! Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător

Trebuie sp iei o decizie, până la urmă, oricât de dificil ar fi. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea și nu mai amâna de pe o zi, pe alta. Numărul norocos al zilei: 6.

Pești

Acordă-ți mai mult timp. Trebuie să ai grijă de tine, deoarece nimeni altcineva nu o va face! Îi poți ajuta și pe ceilalți, dar după ce te ajuți pe tine! Numărul norocos al zilei: 19.