News
notix pixel id

Sfatul Zilei de 25 iunie. Care sunt zodiile care redescoperă iubirea!

24.06.2019 | 14:51
Sfatul Zilei 25 iunie

FANATIK vă aduce Sfatul Zilei de 25 iunie! Multe dintre zodii redescoperă sentimente adânc îngropate în sufletul lor. Parcă nici nu mai știau cât de mult pot iubi, însă vor descoperi astăzi. Află și care este numărul tău norocos, în funcție de zodie!

Așa arată Sfatul Zilei de azi, 25 iunie

Berbec

Trebuie să te detașezi și să nu mai cauți tot felul de probleme, chiar și acolo unde nu sunt! Nu te mai gândi la lucruri mărunte! Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Toți suntem din lumină divină făcuți, toți suntem buni în interior indiferent de reacțiile și atitudinile noastre la un moment dat. Nu uita asta. Numărul norocos al zilei: 3.

Sfatul Zilei 25 iunie
Sfatul Zilei 25 iunie

Gemeni

Ziua de azi nu este una tocmai benefică, deoarece continui să cauți țapi ispășitori și nu vrei nici în ruptul capului să  își recunoști greșelile! Numărul norocos al zilei: 2.

Rac

Trebuie să îți revii și să cauți soluții, deoarece se pare că nimic nu îți merge astăzi. Ia deciziile bune! Numărul norocos al zilei: 6.

Leu

Te simți iubit și areciat de toată lumea, însă trebuie să acționezi cu băgare de seamă, așa încât să nu-ți dezamăgești fanii. Numărul norocos al zilei: 7.

Fecioară

Nu te uita la ceilalți ca și cum ar fi inamicii tăi. Ești extrem de competitiv, dar ai putea să profiți de oamenii buni să înveți de la ei. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță

Trebuie să porți o discuție serioasă cu colegii de serviciu, deoarece nu găsești niciodată lucrurile în ordine, atunci când îți începi programul. Ia atitudine! Numărul norocos al zilei: 8.

Scorpion

Nimeni nu te apără, așa că trebuie s-o faci singur, să ții piept acuzațiilor care ți se aduc și să-ți faci dreptate, cu calm și argumente. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător

Tu ești propriul tău lider. Doar tu știi ce e corect pentru tine și cum trebuie să mergi mai departe. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn

Ai atâtea planuri mărețe încât nu îți rămâne decât să le pui în practică. Începe cu unul, nu cu toate deodată. Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător

Iubirea îți dă energie, iar astăzi ai atâta încât parcă îți iei zborul. Rămâi, totuși, cu picioarele pe pământ, deoarece ai de terminat proiecte la care lucrezi de atâta timp. Numărul norocos al zilei: 12.

Pești

Lucrurile rele nu se leagă de tine astăzi, iar colegii cârcotași vor renunța să ți se mai opună, deoarece nu au nicio șansă! Numărul norocos al zilei: 15.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri