News

Sfatul zilei de 28 mai 2019. Leii nu vor să audă părerea celor din jur

27.05.2019 | 18:59
Sfatul zilei de 28 mai 2019 Leii nu vor sa auda parerea celor din jur

Citește sfatul zilei pentru marți, 28 mai, pentru fiecare zodie în parte. Astrele spun că marți avem parte de trei ceasurile rele, dar zodiile vor știi să depășească momentele neplăcute. Doar nativii puternici din zodiac vor știi să depășească momentul. O greșeală repetată cu siguranță, va fi o lecție bună… pentru alții.  Zodiile calcă strâmb și uită morala înainte de a se încheia lecția. Scorpionii sunt leneși și se dau loviți. Șefii își dau seama de situația de față, dar nu vor lua măsuri.

Sfatul zilei, marți, 28 mai 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte

Berbec

O problemă de ultim moment se ivește și vei pleca la drum chiar dacă vei întâmpina dificultăți. În final, totul răul va fi spre bine și șefii se vor declara mulțumiți de deciziile pe care le-ai luat. Numărul norocos al zilei: 3.

Taur

Debordați de idei și unele dintre ele sunt apreciate la adevărata lor valoare. Nu ratați șansa unei distracții, ieșire în aer liber sau petrecere. Marți se anunță o zi superbă din toate punstele de vedere! Numărul norocos al zilei: 7.

Gemeni

Persoana iubită vă va reproșa că nu îi acordați suficient timp. Se anunță o ceartă de proporții. Relația ar putea avea de suferit și sunt șanse mici să se mai repare ce a fost stricat. Numărul norocos al zilei: 10.

Sfatul zilei, 28 mai 2019
Astrele îngreunează viața zodiilor. Doar cele puternice vor știi să depășească momentul
Sursa foto: pixabay.com

Rac

Șeful își va atribui ideile tale la ședință și cel mai probabil vei demisiona. Indicat ar fi să îți pui mintea la treabă și să ocupi un post mai bun. Ideile tale sunt geniale și de ajutor firmei. Numărul norocos al zilei: 8.

Leu

Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu puteți face ce v-ați pus în gând. Nu trebuie să fii pe placul lor. Important este să ai atitudinea care trebuie și partea plină a paharului se va vedea limpede.Numărul norocos al zilei: 5.

Fecioară

Banii sunt puțin pentru lista lungă pe care ai scris-o de acasă. Marți este o zidificilă, ar fi bine să te găsească cu bani în buzunar. S-ar putea să îi dai pe ceva neprevăzut.Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță

Iubire este cuvântul zilei. Treci printr-o perioadă excelentă în plan emoțional și sentimental. Partenerul de viață vă va încânta cu o veste minunată, poate fi o cerere ăn căsătorie sau un copil.Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion

Marți cuvântul cheie este leneveală. La locul de muncă anunțață că sunteți bolnavi și rămâneți acasă, sub pătură cu pop -corn și un serial pe măsură. Azi ești cu capul în nori și acolo vei rămâne.Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător

Toată nergia o canalizați în relația de iubire. Iubirea plutește în aer și te vei dedica complet persoanei iubite, comunicarea este cuvântul pe care te vei baza marți. Numărul norocos al zilei: 1.

Capricorn

Relax, relax, relax… numai asta ai în minte. Toată ziua hoinărești prin oraș, îți consumi energia în parc sau poate mergi în excursie într-un loc exotic, cu nisip fin și apă cu culoare albastru, limpede precum cristalul. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător

Azi ai parte de multe șanse, dar doar una se anunță interesantă. Astrele îți pun intuiția la grea încercare. Nu e ușor să iei decizia corectă. Rezultatul final va merita toate așteptările. Numărul norocos al zilei: 2.

Pești

Ai bani suficienți pentru visul ascuns înr-un ungher al minții. Se anunță o zi ideală pentru răsfăț, banii nu sunt o problemă. Numărul norocos al zilei: 4.