News

Sfatul zilei de 3 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Peștii dau din bucluc în bucluc

02.07.2019 | 14:45
Sfatul zilei de 3 iulie 2019 pentru fiecare zodie Pestii dau din bucluc in bucluc

Citește sfatul zilei de 3 iulie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Află ce te îndeamnă astrele și care este numărul tău norocos. Pentru Pești, ziua de miercuri, 3 iulie 2019, va fi una destul de complicată căci vor da din boacănă în boacănă. Au de trecut peste tot felul de situații complicate.

Sfatul zilei de 3 iulie 2019: O zi plină de provocări

Berbec: Nu te plânge dacă nu ies toate lucrurile așa cum îți dorești. Trebuie să fii extrem de atent și să ai răbdare, căci rezultatele nu apar din senin. Numărul norocos al zilei: 8.

Taur: Pleci de la idei greșite la drum și vei avea parte de niște surprize plăcute. Se dovedește că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Numărul norocos al zilei: 4.

Gemeni: Nimic nu se compară cu o zi în care lucrurile ies așa cum îți place ție. Bucură-te de o zi lipsită de griji și fă tot ceea ce îți trece prin minte. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioarele ar face bine să nu promite ce nu pot respecta. Sursa foto: Psychic Ames

Leii trebuie să își creeze un mediu de lucru creativ

Rac: Pune-ți pofta în cui. Uneori e bine să te mai și abții de la anumite lucruri, asta dacă vrei să faci economie la bani. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu: Creează-ți un mediu de lucru aerisit, spațios. Permite-ți să fii creativ. Concentrează-te asupra lucrurilor importante pe care le ai de făcut și fă-le cu dedicare. Numărul norocos al zilei: 5.

Fecioară: Nu promite lucruri de care știi că nu te poți ține. Este momentul să fii sincer cu persoanele din jur și să le spui ce poți face cu adevărat pentru eke. Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță: Nu te mai compara cu ceilalți dacă știi care sunt cu adevărat calitățile tale. Pleci de la niște piste greșite și riști să te pierzi pe drum. Numărul norocos al zilei: 13.

Scorpion: Rupe din timpul tău dacă există o persoană apropiată care îți solicită ajutorul. Poți vindeca suflete cu o singură privire, cu o simplă atingere. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Dar din dar se face Rai. Oferă-le din puținul tău celor ce nu au și vei vedea cum îți va însenina ziua acest simplu și, aparent, nesemnificativ gest. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn: Nu te ruga de nimeni dacă vrei să obții o bătălie de unul singur. Nu are sens să ceri ajutoare când tu te bați în piept că poți face față tuturor situațiilor dificile. Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet fără a te gândi foarte mult la urmări. În caz contrar, niciodată nu te vei elibera din cușca în care singur te-ai băgat. Numărul norocos al zilei: 20.

Pești: Azi intri în tot felul de belele și trebuie să recurgi la niște tehnici noi pentru a ieși din ele. Numărul norocos al zilei: 2.