News

Sfatul Zilei de 5 iulie. Taurul trebuie să fie mai egoist!

04.07.2019 | 18:00
Sfatul Zilei de 5 iulie Taurul trebuie sa fie mai egoist

FANATIK îți aduce Sfatul Zilei de 5 iulie. Taurul are de luat o decizie foarte importantă, dar se gândește prea mult la ceilalți din jurul său și prea puțin la propria sa persoană!

Așa arată Zfatul Zilei de azi, 5 iulie!

Berbec

Berbecul trebuie să-și facă curaj și să spună tot ce îl nemulțumește, deoarece doar așa poate rezolva problemele cu care se confruntă! Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Trebuie să iei o decizie importantă, însă te gândești prea mult la ceilalți și prea puțin la tine! Fă ceea ce trebuie!  Numărul norocos al zilei: 10.

Sfatul Zilei 5 iulie
Sfatul Zilei de 5 iulie pentru fiecare zodie

Gemeni

Chiar dacă ai eșuat în trecut, nu trebuie să te oprești! Succesul nu vine chiar din prima încercare! Numărul norocos al zilei: 11.

Rac

Primești niște vești extraordinare din toate punctele de vedere. Este cazul să faci eforturi serioase pentru a depăși condiția actuală. Numărul norocos al zilei: 13.

Leu

Astăzi vei primi niște răspunsuri la întrebările pe care ți le puneai. Nu pune la suflet și mergi mai depate! Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară

Astăzi ai șanse reale să ai o zi foarte bună și să ți se îndeplinească o dorință arzătoare. Fii cumpătat și stabilește-ți alte noi obiective! Numărul norocos al zilei: 2.

Balanța

Trebuie să crezi în steaua ta norocoasă. Fii pregătit să fructifici toate oportunitățile care îți ies în cale! Numărul norocos al zilei: 3.

Scorpion

Nu-ți place să faci pe amuzantul, dar azi te bucuri din plin să vezi că toată lumea te apreciază. Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător

Te bucuri de o stare de bine și nu trebuie să lași nicio răutate din partea colegilor să te abată de la această stare de spirit! Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn

Ai de luat o decizie legată de o chestiune de la serviciu. Întreabă-ți colegii, înainte de a lua decizia finală! Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător

Ai multe de rezolvat, iar timpul lucrează în defavoarea ta. Trebuie să fii solidar cu cei din jur, așa că e bine să spui răspicat lucrurilor pe nume. Numărul norocos al zilei: 15.

Pești

O persoană foarte apropiată îți cere ajutorul, însă trebuie să iei în calcul toate posibilitățile, pentru a nu face o eroare gravă! Numărul norocos al zilei: 14.